-
Chustonówka
Miodzia -mój zestaw na początek wyglądał prawie identycznie, miałam paczkę Bambino Mio, 35 tetry i cztery otulacze. Moje rady - kup co najmniej 40 sztuk tetry ( jak nie masz kasy na tyle tych muślinów to kup zwykła tetrę LUX) i koniecznie co najmniej 4 otulacze, a najlepiej dla spokoju kup sobie 5, może używane dostaniesz. Ja na początku przewijałam w nocy, potem jak przestał robić kupy w nocy, to zacząły się sprawdzać formowanki (miałam te bamboozle, które sprzedaję i szyte przez dziewczyny formowanki z kieszonką i polarkiem wewnątrz) - to było tak na przełomie 2 i 3 miesiąca.
P.S. Co do Twojego priva o Tots Bots Bamboozle - jedna forumka zgłosiła się parę dni przed Tobą, jak ona nie kupi to się do Ciebie odezwę.
-
Chustofanka
Miodzia - ja startowałam z dwoma chyba pieluszkami - a potem dokupywałam...też myślę, że nie ma sensu od razu się nakupywać wszystkiego na całe pieluszkowanie, bo po prostu ciągle coś nowego, fajnego wychodzi
ja na początku myślałam, ze wezmę ze 20 sztuk jakiś pieluszek i z głowy, a tu ciągle kupuję, wymieniam, kupuję, sprzedaję, wymieniam i tak w kółko, bo jeszcze to i tamto by się chciało mieć....a może jeszcze i to spróbować
Uprawnienia umieszczania postów