Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
u nas naughty baby też mocno odciskaja się na nóżkach i pleckach a synek raczej z tych drobnych, za radą jednej z mam na pleckach odwijam pieluszke polarkiem na zewnątrz i jest OK na nożki chyba nie ma sposobu.
Ja zawsze po NB zakladam inną pieluszkę zeby skórka odpoczęła, polecam Bumgenius Flip z wkladką mam sucho cena niewiele wyższa 9poki trwa promocja 2 w cenie 1) a o niebo lepsza żadnych przeciekow i odcisków![]()
stosowałam wywiniętą wkładkę i faktycznie na plecki to działa ale porzuciłam NB, bo udka bardzo cierpiały....Mamy Flip i również polecamSuper otula formowanki
sorka jesli blednie wpisalam ale leki tez tak odmierzam
lyzeczka od herbaty to 5ml
od zupy 15ml
dwie od zupy to Potion sie sypie....sorki za pomylke
Mój Synek mniej więcej 10 centyl, drobny, a też się zaczęło odciskać NBNa szczęście niezbyt mocno to raz, poza tym zmieniam na inną pieluchę potem, a ponadto NB krojem nam najbardziej z kieszonek pasują.
Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania
Może spróbować jeszcze powiększyć rozmiar, żeby nie odciskało...?
A kremy też stosujemy i co jakiś czas pieluszka idzie na 24 godziny do płynu do mycia naczyń i jest ok. Poza tym dodatek antybakteryjny z założenia odtłuszcza.
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
U nas też NB bardzo cisną, z tego powodu praktycznie ich nie używamy- ciągle noszę się z zamiarem wszycia nowych gumek ...Flipy w tej samej cenie o niebo lepsze!