Pokaż wyniki od 1 do 20 z 112

Wątek: Lila-royal 2 - foty posty #34 i #65 i wstępna recenzja.

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

Do mnie wczoraj przyszedł moj royal2 (dzięki nemhain ) Powiem tak pomimo że te nowości już tak nie porywają jak stare indio to ten fiolet jest cudny Ta chyba czarna nitka u niego i ten ciemny fiolet nadają jej dużo elegancji. Ehhh jest super choć mogłaby być jeszcze grubsza (nie wiem jakie są te pozostałe nowości i jeszcze cieńsze) No i moje zdjęcia

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

To ja jeszcze wrzucę moje foty

Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

I ja sie dolacze z fotkami.Mam te chuste od wczoraj,dla mnie to idealna alternatywa dla oberzynowej zary,ktorej juz nie mam.Chusta jest nieco ciensza od lnu natur,piekna i trzeba nad nia troszke popracowac,zeby fajnie zmiekla.Ta z nami tez zostaje

na fotce ponizej moim zdaniem idealnie oddane kolory chusty
    Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)

tsumiko w kuchni

Chustomanka Awatar YPSI
    Miejscowość
    Londyn/Poznań

Domyślnie

mmm... ładnie wyszła
    Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)

Chustomanka Awatar pestka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

i ja ją będę miała i to może już dziś
    jak na nią patrzę to szybciej serce mi bije

Chustoholiczka Awatar Padthai
    Miejscowość
    Wrocław, Kłodzko

Domyślnie

Lansowalam sie ostatnio w mojej fioleciku. Musze napisac, ze bardzo jest twarzowy.
    Jednak troche dala mi w kosc mala. Caly czas sie wyginala i sprezynowala, bo ostatnio wszyyyystko chce zobaczyc i nie usiedzi spokojnie 5 min. Nawet spac nie moze. Czulam, wiec jak naprezaja sie kolejne czesci chusty i nie bylo to mile. Zdecydowanie lepiej w takiej sytuacji sprawdza sie grubsza chusta, a fiolecik jest cieniutki. To chyba najciensza moja chusta. Tak sie zastanawiam - jezeli to srednia grubosc to jakie sa cienkie? A poniewaz wczesniej indio mnie nie krecilo, wiec nie mam z nim praktyki. Czy w dalszym uzytkowaniu jego "zwartosc" sie zmieni? Czy powinnam poczekac, az mi sie dziecie uspokoi?
    Tomek (III.07) Asia (X.09)

Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
    http://fotelik.blox.pl/html

Chustomanka Awatar martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziewczyny a w jakiej temp prać to indio??

Chustomanka Awatar YPSI
    Miejscowość
    Londyn/Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Padthai Zobacz posta
    Lansowalam sie ostatnio w mojej fioleciku. Musze napisac, ze bardzo jest twarzowy.
    Jednak troche dala mi w kosc mala. Caly czas sie wyginala i sprezynowala, bo ostatnio wszyyyystko chce zobaczyc i nie usiedzi spokojnie 5 min. Nawet spac nie moze. Czulam, wiec jak naprezaja sie kolejne czesci chusty i nie bylo to mile. Zdecydowanie lepiej w takiej sytuacji sprawdza sie grubsza chusta, a fiolecik jest cieniutki. To chyba najciensza moja chusta. Tak sie zastanawiam - jezeli to srednia grubosc to jakie sa cienkie? A poniewaz wczesniej indio mnie nie krecilo, wiec nie mam z nim praktyki. Czy w dalszym uzytkowaniu jego "zwartosc" sie zmieni? Czy powinnam poczekac, az mi sie dziecie uspokoi?
    prać, prasować, miętolić, nosić i być cierpliwym - ot, cała porada
    Ja nosiłam Franka (16 kg) i było OK.
    Len nowy ma to do siebie, ze jest sztywny i ciut ciężko się wiąże co może powodować dyskomfort noszenia ale zmienia się to z czasem
    A ten len nie jest aż taki cienki, są chusty zdecydowanie cieńsze.
    Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)

Uprawnienia umieszczania postów