Bo te fiolety były dwa więc może sie troszkę różnią kolorami a do mnie już jedzie ten fiolecik![]()
Bo te fiolety były dwa więc może sie troszkę różnią kolorami a do mnie już jedzie ten fiolecik![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja smiem przypuszczac,ze obydwie wygladaja tak samo.Az zaluje,ze fotki nie zrobilam!
a ja bym chciała takiego egzemplarza
tyle że nie lubię cienizn
nie mogliby jakiegoś grubasa w tym kolorze puścić?
no nie pomyślał ktoś
wydaje mi się czy większość komentów na temat ostatnich nowinek didkowych wyraża jawną lub ukrytą tęsknotę za grubością?
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
jak dobrze pójdzie to jutro len do mnie dotrze - zrobię fotki, wypiorę, zamotam i zdam relację![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
czekamy na foty zatem![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
jeszcze nie...
kiś strajk mają w ym Londynie, czy co?
grrr...
Tsumiko, ciężarny detektyw
pewnie dziś dojdzie paczka ... Spokojnie.
dotarła!
jest prześliczna
więcej napiszę wieczorem!
najpierw to co lubimy najbardziej
świeżutkie, w pudelku
najwierniejsze oddanie koloru
pod światło - lekkie prześwity
indio rozczochrane
Z pośród innych chust, które obecnie posiadam to lila-royal 2 w grubości przypomina pawie - miałam tylko kilka lnów w rękach i mogę powiedzieć śmiało, że to średnia wersja. Zdecydowanie grubszy niż np indio purpur z lnem (z 2009).
Kolor ma piękny, jagodowy koktajlZresztą widać na fotkach.
Nośność, jak to w lnach, bardzo dobra choć muszę tę nówkę jeszcze trochę pomęczyć co by lepiej pracował przy motaniu i się zmiękczyła.
Węzeł... niewielki, co dziwne
Podsumowując, jestem pod dużym wrażeniem - Didymos wypuścił ładną i dobrą szmatę!
nie wiem tylko co oznacza skrót/opis na pudelku "BW"...
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
a no oczywiście, światła kobieto
dziękuję
piękny !!! zdecydowanie mój kolorek![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)