Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: sylwia-lubin

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie sylwia-lubin

Jestem wielką fanką pluszaków robionych przez Sylwię (moje dziecko oczywiście też )

Jako niejednokrotna klientka

BARDZO POLECAM

Chusteryczka Awatar zuo
    Miejscowość
    Wasza-wa ;)

Domyślnie

potwIerdzam w 100%!!! miałysmy okazję barterowo współpracowac - meeega wieeeelki pomaranczowy glizdon dla mauża na gwiazdkę FURRORA!! wyrywa go sobie teraz 4 osoby... BRAVA I BOOZIAKI :**

Domyślnie

mamy jedne z pierwszych kotów klamkowców i króliczki Wielkanocne... i bardzo chciałybyśmy powiększyć kolekcję ale dziura budżetowa nie pozwala

kto nie ma Sylwiowych zabawek choć jedną mieć MUSI !!!!!!!

są pięknie wykonane, i ... brawo Sylwia za końcówki wstążek- (dostaję ... czegoś tam jak się prują, a Twoje są oczywiście porządnie zabezpieczone przed pruciem)

Chustomanka

Domyślnie

Dzięwczyny bardzo dziękuję...

Mama 40... ja też dostaję kota jak się kotom (czy innemu zwierzowi) wstążki prują...

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Dostałam właśnie przecudną broszkę. Jestem zachwycona, artystka ma chyba znajomości w Poczcie Polskiej, bo przesyłka doleciała jak na skrzydłach. O kunszcie nie wspomnę...fotki nie oddają urody broszki. Zostaję fanką Dziękuję

Chustofanka Awatar funkia
    Miejscowość
    Śląsk Cieszyński

Domyślnie

cóż mogę powiedzieć więcej ..to co Sylwia wyczynia szydełkiem jest rewelacyjne! kociak i misiaki jakie posiadam, podobają się każdemu!
    "Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)

Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)

mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

do tej pory się wymiankowałyśmy ( więc nie pisałam komentarzy), ale dzisiaj przyszedł mój pierwszy u Sylwii zakup. Jak zwykle po otworzeniu paczki padłam na kolana, dzień mi się rozjaśnił i ogladam i macam co pół godziny te cudowne przedmioty. Do tego fantastyczny kontakt, wielka pomoc w wyborze, modyfikacje na życzenie. Wspaniała, ciepła i cholernie zdolna Osóbka

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Kocham przeróżne Handmadowe wyroby forumowych mam, a Sylwiowe najbardziej. Poncho i misiaki przepiękne, starannie wykonane. Sylwia ma jeszcze jedną ważną cechę, której niestety niektórym brakuje- jest słowna i terminowa. Spokojnie można zamówić u niej cudeńka na prezenty i można być pewnym, że będą na czas wykonane i wysłane. Osoba niezwykle ciepła i robi wszystko, by spełnić marzenia zamawiajacego.
    Gorąco polecam.

Chustomanka Awatar Anemonka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Moje dzieci są szczęśliwymi posiadaczkami 2 kotó klamkowców jak określiła je Mama40
    i teraz dostałam ekspresową przesyłkę 2 długołapych kotów chudych i są cudne a najważniejsze, że podobają się Martynie i Michasi
    Teraz właśnie pomyślałam, że do kolekcji brakuje kotów grubych
    fajne maskoty, dobrze uszyte, przemiła osoba i ekspresowa dostawa - dziękuję Sylwio

dokebu
    Guest

Domyślnie

Muszę dodać swoje pochwały dla Sylwii, piękne rzeczy tworzy, jest przemiłą osobą i interesy z nią to sama przyjemność, dziękujemy!

Chusteryczka Awatar buniaaa

Domyślnie

Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Przygranicze

Domyślnie

a ja dopiszę mój kiedyśniejszy komentarz z wymianki

bardzo bardzo dziękujemy za wymiankę ...lala Krystynka jest prześliczna i ciągle w użytku przez córę

szczerze polecam w 100% , przemiły kontakt
    P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015

Uprawnienia umieszczania postów