Jestem wielką fanką pluszaków robionych przez Sylwię (moje dziecko oczywiście też)
Jako niejednokrotna klientka
BARDZO POLECAM![]()
Jestem wielką fanką pluszaków robionych przez Sylwię (moje dziecko oczywiście też)
Jako niejednokrotna klientka
BARDZO POLECAM![]()
mamy jedne z pierwszych kotów klamkowców i króliczki Wielkanocne... i bardzo chciałybyśmy powiększyć kolekcję ale dziura budżetowa nie pozwala
kto nie ma Sylwiowych zabawek choć jedną mieć MUSI !!!!!!!
są pięknie wykonane, i ... brawo Sylwia za końcówki wstążek- (dostaję ... czegoś tam jak się prują, a Twoje są oczywiście porządnie zabezpieczone przed pruciem)
Dzięwczyny bardzo dziękuję...
Mama 40... ja też dostaję kota jak się kotom (czy innemu zwierzowi) wstążki prują...
cóż mogę powiedzieć więcej ..to co Sylwia wyczynia szydełkiem jest rewelacyjne! kociak i misiaki jakie posiadam, podobają się każdemu!
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
do tej pory się wymiankowałyśmy ( więc nie pisałam komentarzy), ale dzisiaj przyszedł mój pierwszy u Sylwii zakup. Jak zwykle po otworzeniu paczki padłam na kolana, dzień mi się rozjaśnił i ogladam i macam co pół godziny te cudowne przedmioty. Do tego fantastyczny kontakt, wielka pomoc w wyborze, modyfikacje na życzenie. Wspaniała, ciepła i cholernie zdolna Osóbka![]()
Kocham przeróżne Handmadowe wyroby forumowych mam, a Sylwiowe najbardziej. Poncho i misiaki przepiękne, starannie wykonane. Sylwia ma jeszcze jedną ważną cechę, której niestety niektórym brakuje- jest słowna i terminowa. Spokojnie można zamówić u niej cudeńka na prezenty i można być pewnym, że będą na czas wykonane i wysłane. Osoba niezwykle ciepła i robi wszystko, by spełnić marzenia zamawiajacego.
Gorąco polecam.
Moje dzieci są szczęśliwymi posiadaczkami 2 kotó klamkowcówjak określiła je Mama40
i teraz dostałam ekspresową przesyłkę 2 długołapych kotów chudych i są cudne a najważniejsze, że podobają się Martynie i Michasi
Teraz właśnie pomyślałam, że do kolekcji brakuje kotów grubych
fajne maskoty, dobrze uszyte, przemiła osoba i ekspresowa dostawa - dziękuję Sylwio
Muszę dodać swoje pochwały dla Sylwii, piękne rzeczy tworzy, jest przemiłą osobą i interesy z nią to sama przyjemność, dziękujemy!
a ja dopiszę mój kiedyśniejszy komentarz z wymianki
bardzo bardzo dziękujemy za wymiankę ...lala Krystynka jest prześliczna i ciągle w użytku przez córę
szczerze polecam w 100% , przemiły kontakt
P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015