Ja mam kurtkę kupioną od Petisu i potwierdzam wszystkie te powyższe pozytywy.![]()
Ja mam kurtkę kupioną od Petisu i potwierdzam wszystkie te powyższe pozytywy.![]()
a.... no właśnie, ja dziś dokonałam kolejnego zakupu u petisu i jak zwykle wszystko super ekstra))
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
u Petisu kupiłam sporo Didków - zawsze profesjonalna obsługa, polecam!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Petisu jest:
miła
cierpliwa (oj tak!)
wyrozumiała
profesjonalna
czego chciec wiecej?![]()
kupiłam u petisu dwie chusty, ceny - rewelacja, sprawna obsługa, gorąco polecam.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Po raz kolejny udana i szybka transakcja z Agatą![]()
podpisuje sie rekami i nogami pod kazdym pozytywem![]()
I ZNOWUpodpisze sie nosem nawet
![]()
pierwszą testową chustę (Chimparoo) wysłała mi Petisu i to ona zaraziła mnie noszeniem![]()
potem okazało się, że mowy nie ma o Didkach i muszę kupić coś tańszego. Petisu mimo to(!), jak gdyby nigdy nic pomogła mi wybrać chustę innej firmy, taką na którą było mnie stać.
strasznie mnie świerzbiły palce, żeby opisać to przy okazji pewnej afery, ale się powstrzymałam.
nie znam nikogo innego, kto tak życzliwie i bezinteresownie propaguje ideę chustonoszenia, nawet kosztem własnych zarobków
no i ufam jej, wiem że nie wpycha czegoś tylko po to by sprzedać i zarobić.
jeśli mnie będzie stać, drugie dziecko dostanie Didka od Petisu
cieszę się, że wreszcie mogłam to napisać
pozdrawiam!
Właśnie nabyłam kurtke koale od Petisu...czekam....ale juz wiem że to osoba rzetelna uczciwa i godna polecenia ...same ochy i achy
DZIĘKUJE PETISU![]()
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021