Zakupy u Lindy to czysta przyjemnośc.
Zakupy u Lindy to czysta przyjemnośc.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
Kupowałam u Lindy dwie piękne chusty. Jedna poszła dalej w świat, a druga zostanie z nami chyba na zawsze. To piękna gradacja, jedyna taka na całym świecie.
Kupiłam też kilka innych rzeczy, a chciałabym kupić jeszcze dużo, dużo więcej. Linda ma wybrane towary, jej sklepik jest naprawdę "wypieszczony". Na dodatek to przemiła osoba, więc za każdym razem trudno mi było od Niej wyjść...
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
Szczerze polecam! Towar pierwsza klasa, błyskawiczna dostawa, świetny kontaktLinda jest przemiłą osobą, zawsze fachowo i cierpliwie wszystko wyjaśnia i doradza, bardzo dba o wizerunek sklepu - wszystkie rzeczy pochodzą od sprawdzonych producentów i spełniają najwyższe kryteria jakości. Brawo!
Nic nowego nie napiszę: świetny jakościowo towar, dobry kontakt, szybka wysyłka - jedno z niewielu miejsc w sieci, gdzie mam pewność że zakupiony towar mnie zachwyci
nic nowego nie wymyślęwiec króciutko- JESTEM ZACHWYCONA
i DZIĘKUJĘ SERDECZNIE w imieniu swoim i moich dzieci.
Ponowne zakupy i ponownie profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, miły kontakt, polecam![]()
Przede wszystkim wyrozumiała, cierpliwa Linda- odpowiadająca nawet na błahe pytania z życzliwością
planowałam kilka większych zakupów w orlinkowie, nistety rodzina mieszala mi szyki
nie poddaję się bo np okularki od Lindy czy nausnziki to po prostu bajka
asortyment r e w e l a c y j n y i w zasadzie wszystko chciałoby się miec
jak wroce do pracy to mmmm spełnię pare naszych orlich marzen
baardzo polecam!
bardzo;]
Gorąco polecam zakupy w Orlinkowie u LindyJak już raz wejdzie się do tego sklepu to ciężko wyjść nie robiąc żadnych zakupów. Świetnie dobrany asortyment, rzeczy bardzo dobrej jakości. Robiłam zakupy już kilka razy i zawsze byłam bardzo zadowolona. Linda jest bardzo miła i pomocną osobą, zawsze cierpliwie odpowie na każde pytanie, szczerze doradzi i pomoże wybrać rzecz najlepiej spełniającą potrzeby klienta. Wszystkie przesyłki zawsze dochodziły do mnie bardzo szybko albo lepiej pasuje błyskawicznie
Mój ulubione zakupy to: czapki baby banz na lato i kombinezon Spotty Otter na zimę.
Polecam bardzo!!
bardzo miła osoba, świetny kontakt, rzeczy kupione extra![]()
Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)
oj tak, kapelutek u nas już nosi, choć świadomie zakupiony za dużyi za kontakt również bdb
![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)