Idealny kupującypolecam
![]()
Idealny kupującypolecam
![]()
Bardzo polecam!!!Przemiła osoba, przesympatyczny kontakt, błyskawiczna wysyłka, chusta w stanie idealnym z kompletem dokumentów
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w zdobyciu mojego ukochanego Indio oraz za przemiły kontakt
![]()
Wdzięk, styl, charme, szyk - tym was zdobywa w mig
Same superalatywy-kontakt, wysyłka, pieluszki.
Bardzooo dziękuję!!!
Dzięki DziewczynyA ja dopiero zobaczyłam, ze jakieś komentarze mam
![]()
![]()
Dodaję swój pozytywny komentarz, kupowałam pieluszkę, stan był idealny, kontakt super, a transakcja przebiegła wręcz ekspresowo! Polecam i bardzo dziękuję!
Strasznie mi miło
Dzięki Dziewczyny![]()
fajna babka
interesow nie prowadzilysmy
ale doradctwem mnie wspomogla kilka razy
kupowałam raz - ale taka transakcja, że chciałoby się jak najwięcej - dzięki!
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
A ja chciałam przeprosić demonę, że nie napisałam, że lana cudna i zdążyła przejść się ze mną i Zosią na Halę Kondratowąi bardzo dziękuję!
Julka 2001, Zosia 2007
kiedys kupowalam chuste dla znajomej, nie dosc, ze wsjo poszło super to jeszcze Demona dostarczyla chuste osobiście![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Demonka to aniol, u Niej prawie Jak w erze...![]()
Podejście demoniczne do biznesów wszelkich jest wzorcowe - szkoda że nie można go zapuszkować i wyeksponować w Sevres, obok wzorca metra i kilograma. A do tego to jedna z najżyczliwszych istot jakie spotkałam. Ever.
a ja byłam z demoną na wakacjach![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Mamy na koncie z demoną parę transakcji. Demona to idealny kupujący-pełen relaks dla sprzedającego
Kontakt bez zarzutu-sama przyjemność.
Kocham Was, wiecie?![]()
Demona jest boska![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Ponieważ ktoś tu się o komentarze dopominaw zasadzie nie wiem dlaczego, bo przecież każdy na forum wie, że
demona jest boska
No ale tak poważnie:
- Za cierpliwość do klijentów,
- spełnianie zachcianek,
- łączenie przesyłek z X wątków,
- odpowiedź na milion głupich pytań,
- wzorowe pakowanie (nigdy nie widziałam tak pieczołowicie pakowanych wysyłek)
- i jeszcze na dodatek wszytko z uśmiechem
ocena: wzorowa