jestem zachwycona zakupami u Ani i z pewnością nie będa to moje ostatnie
wspaniały kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka i atrakcyjne ceny![]()
jestem zachwycona zakupami u Ani i z pewnością nie będa to moje ostatnie
wspaniały kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka i atrakcyjne ceny![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
współpraca z nemhain to czysta przyjemność !!!! Polecam z czystym sumieniem![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
kupiłam u nemhain kilka rzeczy, raz nawet z dostawą osobistąwspaniałe podejście do klienta, dobry kontakt, polecam.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Ania jest bezbłędną Sprzedającązakupy u Niej to sama przyjemność
![]()
Zakupy u Ani to czysta przyjemnosc! Mily kontakt, ekspresowa wysylka. Napewno jeszcze nie jedna rzecz kupie u Ani.
Świetny kontakt, szybka realizacja, błyskawiczna wysyłka, doskonały towar, jednym słowem rewelacjaPolecam serdecznie
Ta Pani ma anielską cierpliwość i spokój. Do mnieA byłam upierdliwą klientką - zmieniającą zdanie częściej niż baba w ciąży
A nemhaim nic - stoicki spokój
Polecam![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
Ania to niezwykle miła, pomocna i cierpliwa osoba - wprost idealny sprzedawca![]()
z całą pewnością wrócę jeszcze na zakupy - innym też polecam
Miły kontakt, ekspresowa wysyłka, dobre ceny i świetny oball, z którym mój synek się nie rozstaje - pełen profesjonalizm
Dziękuję!
Oj taknic więcej nie potrafię dodać, moze tylko to, że podziwiam Anię, że ma czas dla nas wszystkich - upierdliwych mniej lub bardziej klientek
i jednoczesnie jakby nie patrzec - koleżanek z forum
Oball wymiata! najbardziej trafiona nasza zabawka - jak dotad![]()
Kupiłam już u Ani masę rzeczy i za każdym razem to była czysta przyjemność i strzał w dziesiątkę![]()
Wszystko świetnej jakości, rewelacyjny kontakt, niewyobrażalnie solidne i wyrozumiałe podejście do klienta!
Dziękuję Aniu za wszystko, podziwiam za zdolność ogarnięcia tego chaosu i z przyjemnością będę wracać w przyszłości
![]()
narazie zakupiłam raz ale NIE ostatni
osbługa, wysyłka, towar![]()
![]()
zakupy u Ani, to czysta przyjemność![]()
To ciekawe która z nas jest najbardziej upierdliwa
Aniu, ponownie dziękuję za udane zakupy i cierpliwość do mnie
Polecam zakupy w maminku![]()
ja też polecam zakupy w maminku - wszystko na tip-top, superkontakt, świetny towar, Ania jest bardzo konkretna i dopina wszystko na ostatni guzik.
kupowałam kapciochy z paputki.pl
Kapcie z dobrej skórki, fajne kolory
Dziękuję i polecam!
Asinus asino pulcherrimus
dzisiaj, w dzień wolny od pracy dostałam mój pierwszy, niewielki zakup z dostawą do domu! Ale nie o tym
Bardzo serdeczna, pomocna osóbka a towar rewelacyjny, ceny konkurencyjne i nic tylko śledzić Maminkową ofertę![]()