Kupiłam rubinrota i natura, obie w b. dobrym stanie, szybka przesyłka za każdym razem, rewelacyjny kontakt. Można jej zaufać. Chętnie kupię coś jeszcze![]()
Kupiłam rubinrota i natura, obie w b. dobrym stanie, szybka przesyłka za każdym razem, rewelacyjny kontakt. Można jej zaufać. Chętnie kupię coś jeszcze![]()
Podpisuję się pod powyższymi opiniami![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
świetny kontakt, rzetelna osoba, gorąco polecam!!!
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Kupilam koire i ultramaryne. Wszystko ok, chusty dokladnie w takim stanie jak byly w opisie, doskonaly kontakt i ekspresowa wysylka![]()
Kupiłam od Marty MT z odbiorem osobistym - przemiła i bardzo sympatyczna osobaI pozwoliła pomacać wszystkie swoje chusty
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
"I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm
Ja od Marty nabyłam Nino - jestem zachwycona! Chusta super, a Marta przesympatyczna! Świetny kontakt! Dzięki wielkie!
Jedno04.2008, drugie
04.2011 no i małż oczywiście
!
dawniej m_aw
Dzięki za tak miłe słowa !
Aż się zaczerwieniłam
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
katje mam od MartyS no i szczerze to wszystko rewelacyjnie szybko i bezproblemowo (szybka przesyłka i chusta w świetnym stanie)
K. 2009M. 2012
Kupiłam od Marty Solarę - nie często się zdarza, żeby ktoś mnie tak uszczęśliwił, jak Marta tamtą Solarą![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Wymianka czasowa - czyli miła transakcja bezfinansowa. Dość dawno to było ale dzięki Marcie obejrzalam wymarzonego Rubinrota powierzając jej na pewien czas moją Opuncję, bardzo polecam!Miły kontakt, szybka wysyłka.
Mały B: 2009
Mała T: 2012
Sprzedałam Marcie AHI, a ptem tak długo ją nękałam, aż mi je z powrotem odsprzedała, w obu przypadkach sprawnie i sympatycznie![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)