Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 78 z 78

Wątek: Warszawianki-taka moja refleksja o was :)

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

rzut beretem, no nie

Chusteryczka Awatar Lovrita Bornita Rokita
    Miejscowość
    Makarska, HR

Domyślnie

Jesli chodzi o poznanie warszawianek (i innych ) na zywo to byl pomysl ogolnopolskiego zlotu chustowego. Nie wiem co z tego na koncu wyniknelo...

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980
    grimma za chiny w życiu i w ogóle...Ty starsza o rok ale to piegi,co?
    postarzalam sie po ciazy i juz nie musze wyciagac dowodu jak kupuje alkohol
    (chociaz na starosc raczej malo kupuje)

Vega - flegmatyczka...
    padlam ze smiechu
    jesli Kaska-Vega jest flegmatyczka to ja przy cisnieniu 90/60 jestem chyba pomnikiem nie czlowiekiem
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustonoszka
    Miejscowość
    warszawa anin

Domyślnie

tez mam takie cisnienie, jak mi skoczy

leniwiec przy mnie to sprinter :>
    szkoda ze nie ma mistrzostw swiata w spaniu- zdobylabym chyba zloto na wszystkich dystansach

Chustofanka
    Miejscowość
    Wars Sawa

Domyślnie

no wlasnie
    poki moja zaloga spi ja tez sie skusze, pogoda mnie dzisiaj dobija
    kawa nic tu nie da
    Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Magda, kusisz tym domem! A że ja z Lublina to blisko, a że siedzimy teraz na działce niedaleko Łęcznej to jeszcze bliżej, bo to mniej wiecej w tą stronę.... Wyskoczyłoby się na troszkę.... A może zorganizować taki mini-zlot? Określić jakąś datę i kto może to przyjezie? co Ty na to? Każdy wziąłby prowiant, ewentualnie śpiworki i karimaty co by i na podłodze zlec i byłoby super! Chociaż na jeden-dwa dni?

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zielanka
    Magda, kusisz tym domem! A że ja z Lublina to blisko, a że siedzimy teraz na działce niedaleko Łęcznej to jeszcze bliżej, bo to mniej wiecej w tą stronę.... Wyskoczyłoby się na troszkę.... A może zorganizować taki mini-zlot? Określić jakąś datę i kto może to przyjezie? co Ty na to? Każdy wziąłby prowiant, ewentualnie śpiworki i karimaty co by i na podłodze zlec i byłoby super! Chociaż na jeden-dwa dni?
    he he mini zlot?
    jutro mamy,tylko motocyklowy
    a pomysł debest, od 14.6 jedziemy na tydzień do Ustki, ten łikend to pewnie dla większości już zaplanowany , więc od końca czerwca dom stoi otworem dla wszystkich
    szczególnie że upały...
    my jak zawsze, wczoraj wymyśliłam wyprawę nad morze,dziś znalazłam wypasioną miejscówę w ustce, wpłaciłam zaliczkę, zaa tydzień jedziemy, jestem prze...zadowolona
    postarajmy się kontynuować temat minizltu chustowego, ok?

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

a w ogóle to Zielanka może wpadniecie sobota albo niedziela?

Chustomanka Awatar Genowefa

Domyślnie

Kurcze.. rozumiem alawuwu.. Ja też z wami tu godom, a was nigdy nie widziałam i nigdy nie zobacze.. i z tymi bohaterkami serialu, to też rrozumiem
    super, że się znacie, możecie spotkać tylko pozazdrościć.

A ten domek marzenie.

ps. Hanti była w tv? Rany, czego, to jeszcze człowiek się tutaj dowie A o czym był program? I kiedy?
    ..

Chustomanka
    Miejscowość
    PiastĂłw k/Wawy

Domyślnie

MAgda dawaj namairy na Ustkę.

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Monetete, ale przeciez was w Łodzi troche jest. nie organizujecie zadnych chustomacań zbiorowych? Ja, jak jeszcze w PL byłam, zeby do Krakowa dojechac na spotkanie chustowe (35 km) zebralam tydzien samochod od brata w ktorym nie bylo pasow z tylu i fotelik dla Helenki od Ani mocowalismy linka holownicza jak sie chce to mozna, nie?
    Dzieki temu poznałam Hermie, Nelles, Fajerwerke i kilka innych wspaniałych chustowych mamusiek

Chustomanka Awatar Genowefa

Domyślnie

Dopiero teraz mogłam na chwilę wpaść, bo mały daje popalić cały dzień W Łodzi lipno jest, bo są tylko warsztaty chustowe od czasu do czasu i w nast. sobotę są ostatnie (!) przed wakacjami
    Oprócz tego nie ma żadnych innych spotkań, zajęć, już nie wspominam, żeby się umówić na jakieś grillowanie
    ..

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Monetete
    Oprócz tego nie ma żadnych innych spotkań, zajęć, już nie wspominam, żeby się umówić na jakieś grillowanie
    Łeee no to nie jest fajnie Łódz, czemu sie nie organizujecie

Chusteryczka

Domyślnie

Jak to sie nie organizujemy!!! Monetete! Zajrzyj tu
    http://www.chusty.info/forum/viewtopic. ... c&start=15

Przecież cały wątek łódzki jest

I Klub Kangura w Łodzi też działa! Ja się wybieram 21 czerwca jest spotkanie
    A dziewczyny juz planują regularne chustomacania w Parku Julianowskim w wakacje

Nie narzekać tylko się przyłączać !
    Live, Love, Enjoy Life! Always.

Chustonówka
    Miejscowość
    Stolnica

Domyślnie

hejka, jestem tu bardzo, bardzo nowa i bardzo bardzo zielona , ale poczytuje forum od jakiegoś czasu i też zywie wielki podziw dla chustomam Mieszkam w Wawie i może uda mi się z wami spotkać, bo chciałabym się nauczyć dobrze nosić swojego bąbelka. Chętnie zapraszam do siebie, bo mam działeczke rekreacyjną nad Jeziorkiem CZerniakowskim - na grilla jak znalazł i mozna przywieźć zwierzaki
    magda1980, domek piękny, sama przymierzam się do budowy,tyle ze mniejszego, ale nie w wawie tylko na podkarpaciu Mamy już działkę i poł hektara starego ogrodu i miejsce na staw...Nawet projekt zrobiłam, tylko funduszy na razie brak...Może w totka wygram (podeślij namiar na firme męża, może sie skusimy) A dryg do wnętrz masz, to widać, wiem co mówię, jestem z wykształcenia wnętrzarzem, a podyplomowo arch krajobrazu. Pozdrawiam was wszystkie

Chustomanka Awatar Ajka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Magda twój do to istny dom moich marzeń
    A co do zaproszenia to może wynajmiemy busa i zrobimy śląski najazd na Magdę ?
    "co zesłał los trzeba będzie stracić " 13.11. 2000 Kubuś i Franus (25tc) [*][*] 14,09 2004 2 fasolki(5tc) [*][*] ; kruszynka 08. 2012
    jesienna panienka 14.09.2001[/COLOR]; zimowy chłopak 22.02.2007; letni chłopaczek 03.07.2009
    Chustopróchno ze mnie

na urlopie od 2000 roku

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980
    a w ogóle to Zielanka może wpadniecie sobota albo niedziela?
    Chętnie! tylko, że teraz mi się ciężko umówić, bo internet mam strasznie mizerny na dziełce i żyję odcięta od świata. Jak wrócisz z wczasów to temat bedziemy kontynuować. Ja postaram się od czasu do czasu tu zaglądac. Może uda nam się jakoś umówić?

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kopenhaga, Dania

Domyślnie

A ja zazdroszcze Wam, że w Polsce mieszkacie!!!!!!!
    Ja tak tęsknię, za polskimi dziewczybnami no i ludźmi....i klimatem ogólnie, chociaż, jak jestem w Polsce tak około 2 tygodnie to już za moim nowym miejscem też tesknie ach.........
    Ado Warszawy na spotkanie kiedyś się wybiore, samolot z Kopenhagi do warszawy jest tanszy niz pociąg na drugi koniec Danii...
    Agnieszka mama Raffaele

www.kangoogoo.com - chusty kó³kowe i pouch, Mei Tai i Onbuhimo!!!
    www.kangoogoo.fotolog.pl - blog kangoogoo
    www.santibera.blog.onet.pl - blog raffaele

Uprawnienia umieszczania postów