rzut beretem, no nie![]()
![]()
rzut beretem, no nie![]()
![]()
Jesli chodzi o poznanie warszawianek (i innych) na zywo to byl pomysl ogolnopolskiego zlotu chustowego. Nie wiem co z tego na koncu wyniknelo...
postarzalam sie po ciazy i juz nie musze wyciagac dowodu jak kupuje alkoholZamieszczone przez magda1980
(chociaz na starosc raczej malo kupuje)
Vega - flegmatyczka...
padlam ze smiechu
jesli Kaska-Vega jest flegmatyczka to ja przy cisnieniu 90/60 jestem chyba pomnikiem nie czlowiekiem![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
tez mam takie cisnienie, jak mi skoczy
leniwiec przy mnie to sprinter :>
szkoda ze nie ma mistrzostw swiata w spaniu- zdobylabym chyba zloto na wszystkich dystansach![]()
no wlasnie
poki moja zaloga spi ja tez sie skusze, pogoda mnie dzisiaj dobija
kawa nic tu nie da
Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007
Magda, kusisz tym domem! A że ja z Lublina to blisko, a że siedzimy teraz na działce niedaleko Łęcznej to jeszcze bliżej, bo to mniej wiecej w tą stronę.... Wyskoczyłoby się na troszkę.... A może zorganizować taki mini-zlot? Określić jakąś datę i kto może to przyjezie? co Ty na to? Każdy wziąłby prowiant, ewentualnie śpiworki i karimaty co by i na podłodze zlec i byłoby super! Chociaż na jeden-dwa dni?
he he mini zlot?Zamieszczone przez zielanka
jutro mamy,tylko motocyklowy![]()
a pomysł debest, od 14.6 jedziemy na tydzień do Ustki, ten łikend to pewnie dla większości już zaplanowany, więc od końca czerwca dom stoi otworem dla wszystkich
![]()
szczególnie że upały...![]()
my jak zawsze, wczoraj wymyśliłam wyprawę nad morze,dziś znalazłam wypasioną miejscówę w ustce, wpłaciłam zaliczkę, zaa tydzień jedziemy, jestem prze...zadowolona![]()
postarajmy się kontynuować temat minizltu chustowego, ok?
a w ogóle to Zielanka może wpadniecie sobota albo niedziela?
Kurcze..rozumiem alawuwu.. Ja też z wami tu godom, a was nigdy nie widziałam i nigdy nie zobacze..
i z tymi bohaterkami serialu, to też rrozumiem
![]()
super, że się znacie, możecie spotkaćtylko pozazdrościć.
A ten domekmarzenie.
ps. Hanti była w tv?Rany, czego, to jeszcze człowiek się tutaj dowie
A o czym był program? I kiedy?
![]()
..
MAgda dawaj namairy na Ustkę.
Monetete, ale przeciez was w Łodzi troche jest. nie organizujecie zadnych chustomacań zbiorowych? Ja, jak jeszcze w PL byłam, zeby do Krakowa dojechac na spotkanie chustowe (35 km) zebralam tydzien samochod od brata w ktorym nie bylo pasow z tylu i fotelik dla Helenki od Ani mocowalismy linka holownicza![]()
jak sie chce to mozna, nie?
![]()
![]()
![]()
Dzieki temu poznałam Hermie, Nelles, Fajerwerke i kilka innych wspaniałych chustowych mamusiek![]()
Dopiero teraz mogłam na chwilę wpaść, bo mały daje popalić cały dzieńW Łodzi lipno jest, bo są tylko warsztaty chustowe od czasu do czasu i w nast. sobotę są ostatnie (!)
przed wakacjami
![]()
Oprócz tego nie ma żadnych innych spotkań, zajęć, już nie wspominam, żeby się umówić na jakieś grillowanie![]()
..
Łeee no to nie jest fajnieZamieszczone przez Monetete
Łódz, czemu sie nie organizujecie
![]()
![]()
![]()
Jak to sie nie organizujemy!!! Monetete! Zajrzyj tu
http://www.chusty.info/forum/viewtopic. ... c&start=15
Przecież cały wątek łódzki jest
![]()
I Klub Kangura w Łodzi też działa! Ja się wybieram 21 czerwca jest spotkanie![]()
A dziewczyny juz planują regularne chustomacania w Parku Julianowskim w wakacje![]()
Nie narzekać tylko się przyłączać !![]()
![]()
![]()
![]()
Live, Love, Enjoy Life! Always.
hejka, jestem tu bardzo, bardzo nowa i bardzo bardzo zielona, ale poczytuje forum od jakiegoś czasu i też zywie wielki podziw dla chustomam
![]()
![]()
Mieszkam w Wawie i może uda mi się z wami spotkać, bo chciałabym się nauczyć dobrze nosić swojego bąbelka. Chętnie zapraszam do siebie, bo mam działeczke rekreacyjną nad Jeziorkiem CZerniakowskim - na grilla jak znalazł i mozna przywieźć zwierzaki
magda1980, domek piękny, sama przymierzam się do budowy,tyle ze mniejszego, ale nie w wawie tylko na podkarpaciuMamy już działkę i poł hektara starego ogrodu i miejsce na staw...Nawet projekt zrobiłam, tylko funduszy na razie brak...Może w totka wygram
(podeślij namiar na firme męża, może sie skusimy) A dryg do wnętrz masz, to widać, wiem co mówię, jestem z wykształcenia wnętrzarzem, a podyplomowo arch krajobrazu. Pozdrawiam was wszystkie
![]()
Magda twój do to istny dom moich marzeń
A co do zaproszenia to może wynajmiemy busa i zrobimy śląski najazd na Magdę![]()
?
Chętnie! tylko, że teraz mi się ciężko umówić, bo internet mam strasznie mizerny na dziełce i żyję odcięta od świata. Jak wrócisz z wczasów to temat bedziemy kontynuować. Ja postaram się od czasu do czasu tu zaglądac. Może uda nam się jakoś umówić?Zamieszczone przez magda1980
![]()
A ja zazdroszcze Wam, że w Polsce mieszkacie!!!!!!!
Ja tak tęsknię, za polskimi dziewczybnami no i ludźmi....i klimatem ogólnie, chociaż, jak jestem w Polsce tak około 2 tygodnie to już za moim nowym miejscem też tesknie ach.........
Ado Warszawy na spotkanie kiedyś się wybiore, samolot z Kopenhagi do warszawy jest tanszy niz pociąg na drugi koniec Danii...
Agnieszka mama Raffaele
www.kangoogoo.com - chusty kó³kowe i pouch, Mei Tai i Onbuhimo!!!
www.kangoogoo.fotolog.pl - blog kangoogoo
www.santibera.blog.onet.pl - blog raffaele