Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: chwalimy się czyli sukcesy nocnokowe naszych dzieci

Chusteryczka Awatar Fusia

Smile chwalimy się czyli sukcesy nocnokowe naszych dzieci

ktak sobie myśle ze fajnie by się móc pochwalic ocnikowymi sukcesami naszych dzieci!
    nawet tymi najmniejszymi
    albo naprzykład pierwszego siku czy kupy w nocniku
    nie znalazłam jeszcze takiego tematu- jak jest to przepraszam i prosze o skasowanie

moze zaczne ja mała już dłuższy czas próbóje siadać jak sie czegoś złąpie to siada i bez podtrzymania troche posiedzi potem robi bam , więc uparłam sie ze kupimy nocnik-i w srodek kupiliuśmy nocnik-przez przypadek z melodyjkaodrazu po jedzonk(cyc)u ją wysadziłam ale nic i wczoraj po cycusi po południu posadziłam ją na nocnik- miała frajde bo łatwiejjej równowage utrzymac -fajnie na nocniku wyglądała - i co po paru chwilach była ładna kupa(mam fotki)
    a dziś po porannym 3 karmieniu wysadziłąm i było siusiu wprawdzie po 20 minutach ale sie udało teraz sie śmieje z męża bo wróył mi klęske a tu sukcesy
    dla mojej mądrej córci
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

tadaaaaam! właśnie złapaliśmy pierwszy raz siuśki do umywalki wysadzam małą od kilku dni, ciekawe czy zakumała o co kaman czy po prostu fuks...
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

aaaaaaa to ja też się pochwalę codziennie rano kupa o tragicznej porze 4:30 - 5 rano ale zawsze jest w ciągu dnia też ze 2-3 razy no i czasami z siusianiem też się uda a młody ma niecałe 5msc
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Domyślnie

kolejne siki to juz 2 dziś!

Chustonoszka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fusia Zobacz posta
    mała już dłuższy czas próbóje siadać jak sie czegoś złąpie to siada i bez podtrzymania troche posiedzi potem robi bam
    WOW!! A mojemu łobuzowi ani w głowie siadanie My od 3 tygodni próbujemy wysadzania. Udało się złapać do tej pory 2 kupy do miski, pozostałe próby kończyły się prężeniem i złością, wstrzymaniem kupkania do ranka (niespodzianki dla mamy po pobudce...) Nie wiem co z tym będzie. A siku dziś jedno zrobione do miski Są dni że udaje nam się złapać 6-7 i zaczynam myśleć że Synek zaczął czaić o co chodzi, ale ostatnio chyba przestał i większość w pieluszkach... Ale będziemy dalej próbować

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

my z sukcesem łapiemy jedne , w porywach do trzech śiuśków na dobę(czasami też żadne:/)do nocniczka chińskiego- i pomyśleć ,ze wahałam sie czy go zakupic..
    I tak od tygodnia, może od dwóch
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustomanka Awatar EffciaF
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

U nas kupa niestety w pieluchę, bo robi przez sen o 6.30 jak ja w drodze do pracy a M. śpi z Adaśkiem jeszcze.
    Wysadzamy od miesiąca, siki są prawie za każdym razem. Po południu zasikuje 2 pieluchy, rano różnie ale niania się stara.

Domyślnie

była kupaaaaaaaaa ciężko jej szła bo niewiem czemu taka nie papkowata tylko twardsza ale wycisnęła piękną duża kupe
    "siedziała "prawie godzinepo jedzeniu najpierw były siki po 2 minutach a potem po godzine kupa ale cały czas cisła i cisła i stękała biedna ale sie udało jak zrobiła to sie smiała

Uprawnienia umieszczania postów