Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: prośba o pomoc - bardzo ważne

Chustonówka

Domyślnie prośba o pomoc - bardzo ważne

piszę tutaj, bo w dziale pomoc techniczna, wyskakuje info, że nie jestem zalogowana. gdy się loguję, znów mnie nie widać. problem mam też z innymi działami, oraz z moim profilem - nie widzę subskrybowanych tematów, bo gdy wchodzę na profil wyświelta mi, ze nie jestem zalogowana. dwa dni temu moglam bez problemu czytać np. dział aukcje pomocy dla dzieci, a od wczoraj jest jakiś koszmarny problem z normalnym logowaniem i na niektórych działach jestem jako zalogowana, a na innych nie i nie ma sposobu, żeby to zmienić. tragedia jakaś. co się dzieje???
    proszę o pomoc. wysyłałam pytanie, ale chyba nie dotarlo, pw nie da się sprawdzić z powyższego powodu.

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

a sprobuj zaznaczyc ten kwadracik pod logowaniem ... "Pamietaj logowanie" to czasem pomaga ... powodzenia

Chustonówka

Domyślnie

spróbowałam i nic nie zmieniło się. nadal po zalogowaniu nie ma mnie ani w profilu, ani na stronie główniej ani w wielu działach, które wcześniej bez poroblemu czytałam.

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janis Joplin Zobacz posta
    a sprobuj zaznaczyc ten kwadracik pod logowaniem ... "Pamietaj logowanie" to czasem pomaga ... powodzenia
    spróbowałam i nic nie zmieniło się. nadal po zalogowaniu nie ma mnie ani w profilu, ani na stronie główniej ani w wielu działach, które wcześniej bez poroblemu czytałam.

Chustonówka

Domyślnie

teraz jeszcze widzę, że moje odpowiedzi raz są widoczne, a raz nie. pisze więc ponownie i co się okazuje?
    że nagle widoczne są 2x.
    nie no tracę cierpliwość... ręce mi opadły i już nie wiem, co robić...

Janis, chciałam zapytać w dziale aukcje pomocy dzieciom (ale to od wczoraj niemożliwe dla mnie) o sprwę cen. Jeżeli aukcja zaczyna się 15 marca, to wtedy można licytować? Ceny podane przy fantach są cenami wywoławczymi? Tak to zrozumiałam, skoro to aukcja, ale może się mylę. Rozjaśnij mi proszę. I jeszcze jedno - do kiedy trwa dana licytacja? To będzie podane w chwili rozpoczęcia?

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

teraz sa tylko watki gdzie zbieramy fanty
    aukcje przyspieszam - wszystkie beda w dniach od 10-15 marca
    obecne ceny to ceny wywolawcze tak jak piszesz
    licytujac podbijasz cene o ile chcesz 1 zl 100 zl 5 zl jak kto chce nawet o 20 gr
    w dziale Akcje Pomocy Dzieciom sa 3 stare watki aukcyjne z lutego mozesz zobaczyc jak to wyglada
    a moze sprobuj sobie nowy profil zalozyc np. anhka2
    mnie tez dzis forum albo internet szwankuje wszystko bardzo ciezko mi chodzi buuu

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

wyczyść ciasteczka-może pomoże
    w: narzędzia-opcje internetowe-usuń pliki cookies.

Chustonówka

Domyślnie

bez zmian, ciągle to samo.
    czy ktoś z Administracji moze mi jakoś pomóc?
    Już nie wiem, co robić. Z jakich przeglądarek korzystacie? Choć moim zdaniem to nie powinno mieć żadnego znaczenia. Każdy powinien mieć możliwość normalnego korzystania z forum.
    Na pw nie piszcze, bo nie mam możliwości tam się dostać. Jeśli nie tu, to na maj.pik@gmail.com
    I jeszcze jedno. Nie widzę postów, które umieściłam. Żeby dostać się np. do tego tematu, muszę wejść przez listę tematów Janis (bo ona tu pisała), albo Mgdy, bo gdy wchodzę przez dział powitań, to ten temat jest zwyczajnie niewidoczny. Tragedia. Założyłam sobie inne konto, ale efekt jest dokladnie ten sam. Pomożecie mi, czy mam znikać? Bezradna jestem i nie wiem, jak to rozumieć. Na żadnym innym forum takich problemów nie mam.

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Czesc.
    Pozmienialam ci troche w ustawieniach w profilu.
    M.in. nie widzialas tego watku dlatego ze mialas ustawione na "pokaz watki od starszego na poczatek", i zaznaczylam ci subskytcje watkow, bo mialas to wylaczone.
    Nie wiem dlaczego nie widzisz dzialow/ lub nie mozesz w nich pisac, i dlaczego cie wylogowuje jezeli sie logowalas. :/
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustoholiczka

Domyślnie

też tak miałam. była to kwestia przeglądarki, Opera cus sobie ubzdurała
    Przeszłam na Firefoxa, potem komp padł, wskrzesiliśmy go, poinstalowaliśmy wszystko od nowa i śmigało jak ta lala
    proste, co?

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gavagai Zobacz posta
    też tak miałam. była to kwestia przeglądarki, Opera cus sobie ubzdurała
    Przeszłam na Firefoxa, potem komp padł, wskrzesiliśmy go, poinstalowaliśmy wszystko od nowa i śmigało jak ta lala
    proste, co?
    jednak przeglądarka zmieniliśmy na inną i działa normalnie. mam nadzieję, że tak już zostanie.
    dziękuję za wszystkie wskazówki i porady.

Uprawnienia umieszczania postów