Dłubię szydełkiem,teraz chwalebnie kończę obrus ,duży.Rozgladam sie za nowym tematem do pracy.
Dłubię szydełkiem,teraz chwalebnie kończę obrus ,duży.Rozgladam sie za nowym tematem do pracy.
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Może być chusta,nawet popełniłam już dwa duże szale -ciepłe .Po zeszyciu poncho.Dzieci to nie zapowiada mi sie nosić.Ale może wnusia,niedługo się urodzi.
Może to forum to nie miejsce dla babci?Nawet nadążajacej nieco.?
Dla babci jest w sam raz! A jeszcze jak babcia wnusia bedzie nosić w chuście to już strzał w 10![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Eeee...czemu nie dla babci?! Zacznij te poncza dziergać i jeszcze getry i golfy dla dwojga,a będziesz miała swój fanklub.A jak się już wnuś urodzi to go w chustę ćwiknij i zdjęcie wstaw na forum.Chustobabcie są bardzo pożądane
![]()
No to mi ulżyło.Poczytam,może mnie coś natchnie.