Od jakiegoś czasu, za sprawką znajomych, podczytuję sobie forum i uznałam, że pora się przywitać.
Jestem sheana, mamą zostanę w okolicach 12 czerwca. Dzieć (a najpewniej Dziecia) jest już właścicielką zieloniutkiej Lenny Lamb elastycznej odkupionej od znajomej) Umiemy już ją zawiązać, zarówno ja jak i miaużonek.
Oprócz tego jestem we władaniu dwóch kotów. Wielbię pieczywo własnego wyrobu, od jakiegoś czasu pomalutku przestawiam się na eko-kosmetyki (najczęściej rzeczy z mazidel.)
Co jakiś czas panikuję niezdrowo, zamartwiając się nad porodem, wyborem szpitala, opieką nad dzieckiem i masą innych rzeczy, które pewnie i tak zostaną praktycznie zweryfikowane.
10 kwietnia zaczynam szkołę rodzenia, może ktoś też wybrał ten termin w Kola przypadkiem? A póki co, więcej leżę niż chodzę, bo lekarz kazał, ale mam nadzieję, że wkrótce proporcje się odwrócą.
Na razie podczytuję dużo o ciąży, porodzie, o eko i podziwiam zdjęcia ciążowe! Pewnie wkrótce wiecej będę czytała o samych chustach i opiekowaniu dzieckiem.
Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam!