dłubię sobie trochę,amatorsko.
 Witam,mam dużo czsu ,emeryturka.
 Witam,mam dużo czsu ,emeryturka.
				dłubię sobie trochę,amatorsko.
Ostatnio edytowane przez kra52 ; 27-02-2010 o 13:13 Powód: literówka w nagłówku

witaj
a co Ty sobie tam dłubiesz ?
robis coś poza dłubaniem ?
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*

Proszę o usunięcie tego posta ,z powodu błędu.Zacznę jeszcze raz.

Dłubię szydełkiem,teraz chwalebnie kończę obrus ,duży.Rozgladam sie za nowym tematem do pracy.

moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Może być chusta,nawet popełniłam już dwa duże szale -ciepłe .Po zeszyciu poncho.Dzieci to nie zapowiada mi sie nosić.Ale może wnusia,niedługo się urodzi.
Może to forum to nie miejsce dla babci?Nawet nadążajacej nieco.?

witam! Bardzo to miła perspektywa, szczególnie, że jest mozliwośc, że kolejne dziecię się będzie nosiłoWnuczek, albo wnusia
Pewnie jeszcze w ładnych getrach
Szkoda, że mojego dziecka babcie nie bardzo mogą nosic.

Witamy cieplutko i serdecznie!