Oto jak zachowuje się chuścioch bez chustyRóża jak tylko weźmie się ją na ręce to układa się jak w chuście - pupę wypina i przytula się
Słyszałam od kilku mam, że ich dzieciaki noszone w chuście też bez chusty zachowują się podobnie![]()
Oto jak zachowuje się chuścioch bez chustyRóża jak tylko weźmie się ją na ręce to układa się jak w chuście - pupę wypina i przytula się
Słyszałam od kilku mam, że ich dzieciaki noszone w chuście też bez chusty zachowują się podobnie![]()
Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)
Mój zrobił to pierwszy raz wczoraj
Najpierw myślałam, że może coś mu jest skoro się do mamusi przytula, a potem sobie uświadomiłam, że wygląda jak w chuście
No i to pewnie też dlatego, że też bez chusty staram się nosić jak w chuście - czyli jedna ręka bardziej pod kolanka niż pod pupę, a druga trzyma plecki.
moja 4 miesieczna Asia tez tak robi. Nawet zasypiac chce w pionie i uklada sie jak w chuscieSyn, 3 latek Tomek, nie noszony juz, ciagle przytula sie "na chuste"
![]()
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html
Franek tak robi do dziś - na plecach i z przodu![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
SłodkoMoja Jula też lubi się tak wtulić... co bardzo uwielbiam
![]()
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
Jeremi, też tak ma, choć ostatnio rzadziej, teraz jak widzi chustę/mt/nosidło to ucieka z krzykiem
.
A tak w ogóle to zdjcie boskie, Różyczka jak zawsze słodka.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
moje dziewczyny robią tak samo, co nieustannie zachwyca mojego męża![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
A to nie wszystkie dzieci tak robią?
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®