M wrócił z roboty i od progu oznajmił, ze pod naszym blokeim widział mamę w chuście! Mama szatynka, chusta fioletowa, kurtka niebieska-nawet szczegóły zapamietałCzyżby to któraś z szanownych szczecińskich forumek?
![]()
M wrócił z roboty i od progu oznajmił, ze pod naszym blokeim widział mamę w chuście! Mama szatynka, chusta fioletowa, kurtka niebieska-nawet szczegóły zapamietałCzyżby to któraś z szanownych szczecińskich forumek?
![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
To nie ja
Ale ostatnio też obok swojego domu widziałam mamę w chuście. Minełyśmy się na przejściu dla pieszych.
Do tej pory widziałam w Szczecinie tylko dwie mamy w chuście.
Pomyślałam o Tobie, ale jak M opisał to juz wiedziałam, że to nie Ty-nie szatynka i kurtkę o ile na zdjeciach widziałam masz czerwonąJa jeszcze przed odkryciem forum widziałam jedna tez na osiedlu, druga w markecie jakimś. Ech, niewiele nas...
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Może jak się cieplej zrobi to będzie widać![]()
Nie mogę się doczekać cieplejszych dni. ALe to pewnie jeszcze ze dwa miesiace![]()
Mieszkam niedaleko os. Arkońskiego, ale to raczej nie ja, bo jestem blondynka i mam granatową chustę
A ostatnio widziałam mamę w chuście w Szczecinie jakieś 6-7 lat temu...![]()
dziewczyny jak będę u teściowej to będziemy spacerować w chuście
na pewno po Błoniach (bo to rzut beretem od teściowej) ale też pewnie po innych zakamarkach Szczecina
Pozdrawiam