No nie ma co-zazdroszczę![]()
w totka zagraj
moze tez cos bedzie![]()
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html
OOOO piekna lena toż to UNIKAT już. Super Ci sie udało!
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Super!!
Lena mi się podoba..i do tego moja ulubiona długość![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
gratuluję nowego nabytkuu nas na szperakach niestety nie ma nic fajnego poza dzieciowymi ciuszkami
![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Nie no, GRATULUJĘ i zazdraszczama mi się wczoraj w nocy śniło że znalazłam chustę na szmatach, ale jakąś taką nieciekawą, a tuż obok mnie jakaś laska znalazła jakiegoś ładnego Girasola
Ja zawsze jak wejdę do ciucha to zwiedzam pościele i zasłonki, ale nie nadają się one do noszenia dzieci![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Wow, to jednak didki mozna upolowac w lumpeksach! gratuluje!
no niezły strzał
w zyciu bym nie pomyslała, ze takie cos można na ciuchach kupic![]()
no to niezła cena jak na unikata
gratuluję!
też zawsze przeglądam te działy pościelowo-ręcznikowo-obrusowe, ale jak dotąd nic niestety...
kurde-ale kto miał tak mało serca, żeby chustę oddać...
Padam z zazdrości - krótka, urocza, Lena (jak moja córa) i do tego za bezcen.
Niech no mi tylko dzieci odflegmieją, ruszam szturmem na lumpeksy![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
Gratuluję
Ja chodzę, szukam i jak narazie znajduję świetny kocyk, śpiworek i kurtkę narciarską dla synka. Chust nie widzę a dokłądnie patrzę.
Chyba znów muszę się wybrać.
Jestem pod wrażeniem - DIDEK![]()
SuperChusta śliczna, takie moje kolorki
Gratuluję zakupu i z tą optymistyczną nadzieją na podobną perełkę może częściej będę zaglądać do lumpeksów?
![]()
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
Ja pozazdrościłam i zrobiłam obchód, niestety na moich kresach wschodnich, brak jakichkolwiek oznak czegoś leżakowego.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Sprostowanie , jeszcze raz dzisiaj poszłam do jednego nowego(namyśliłam się kupić trochę polarów kolorowych na maskotki dla córci-duże polary były 1zł za sztukę) no i wygrzebałam , sztuk jeden za 1 zł pieluszka wielorazowa . Kobitki szukajcie, a znajdziecie.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
lena jest na niemieckim ebayu