taaaa ostatno mi sie sniło że znalazłam pawiszony koloru złoto- natur ( chyba takich nie wymyślono- ale moja głowa, owszem)
ehhhhhhh....
taaaa ostatno mi sie sniło że znalazłam pawiszony koloru złoto- natur ( chyba takich nie wymyślono- ale moja głowa, owszem)
ehhhhhhh....
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
łal, ale szczeście, super!
ULALA, jak Ci dobrze, ja do tej pory tylko jakieś wisielce widziałam ;(
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Wow! I to Lena - przepiękna! Gratuluję i zazdroszczę.
Farmerkowa, to w Łomży takie lumpeksy macie czy może w Białym wyhaczyłaś? :>
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
tylko pozazdrościć szczęściaa swoją drogą to nawet bym nie wpadła na to że chusta może być w szmaciaczku
GRATULACJE! Znowu lumepksy będą mi się śniły. Ilekroć przeczytan na forum, że ktos kupił chuste na ciuchach, śni mi się to. W jakim śnie kupiłam 4 hamockbagi, w kolorach, których nie ma na stronie producenta![]()
Marta, mama Zosi, Ignasia, Tosi i Jasia. http://oppamama.blogspot.com
wow, gratulacje
jak tylko wyzdrowieje ide na cichy
jzu mi sie tak chce poszukac jakis perelek![]()
ej gdzie wy na te ciuchy chodzicie?
u mnie nie ma takich ze szmatami - tylko same ubrania na wieszakach...
no chyba ze na bazarek cos przywiozą...
hm...a moze w zasłonkach poszukam
jeszcze tylko niech rzucą na ciuchy ubrania dla dwojga![]()
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Ja to ciągle na ciuchy chodzę i nic nie znajdujęa jak dojdę do wniosku, że szkoda czasu i przestaję chodzić, to mi się śni, że znalazłam coś w lumpach i znowu zaczynam szukać.
Ja zauważyłam, że jak idę tak przy okazji, a nie specjalnie to znajdę coś fajnego co wcześniej potrafiłam przez kilka tygodni szukać. Ostatnio koleżanka (właścicielka ciuszka)wygrzebała mi duzy polarowy pajac nówka na 98 cm, ale na chłopca, więc na Natkę dobry jest.
Teraz jak idę na wypad ciuszkowy to nie nastawiam się , że znajdę chustę, może ten system się sprawdzi.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
O żesz ty!!!Zazdroszczę, teraz będę zachodziła do każdego lumpka po drodze
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ależ Ci zazdroszczę znaleziska! Ja zawsze wchodząc do lumpka mam wizję starych pawiszonów![]()
piekna!
ja też dziś grzebałam ale niestety bez sukcesów...
były nowiutkie wranglery jeszcze z metką ale rozmiar 26/30![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl