Bardzo staram się nie przeoczyc i siedzę z uchem w głośniku od piątku![]()
uff, odetchnęłam z ulgą, bo słuchałam w piątek od 18 i pomyślałam, że przegapiłam...
Tylko my w środę mamy USG przed 18, więc pewnie nie zdążymy![]()
czy ktoś będzie nagrywał???
Live, Love, Enjoy Life! Always.
Oj coś nas ta Trójka robi w balona![]()
Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007
No i?
Było?
Bo mi nie udało się nic wyłapać![]()
Tobiasz 17.11.2003 Matylda 25.10.2007 Ignacy 24.07.2011
Chusty to temat uniwersalny, pewnie "puszczą" na antenie, jak innych tematów będzie mało. Dzisiaj śmierć Agaty Mróz - ludzie chcieli słuchać o tym i opowiadać, jak to przeżywają - pewnie temat chustowy nie bardzo pasował...
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
Live, Love, Enjoy Life! Always.
Co sie odwlecze, to nie uciecze
http://www.polskieradio.pl/trojka/zd3/?d=200806061600
jest w zapowiedzi na dzis, a Aga mowi, ze ma byc miedzy 17 a 18.
ide sluchac
.
Było? U mnie dzieciaki się darły, mogłam nie dosłyszeć![]()
Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007
nie słyszałam,choć od tygodnia zdradzam swoje ulubione i jedyne TOK FM.
jest teraz!!!!! słuchajcie
to chyba jednak była koncówkajuz się skończyło...
Bylo dzisiaj było - z 5 min![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
zupelnie przez przypadek udalo nam sie posluchac, bo akurat wracalismy od lekarza samochodem i sluchalismy Trojki.
faktycznie - trwalo to ok. 5 min., ale bylo bardzo fajne. Kasia z Chustomanii opowiedziala skad u nich pojawil sie pomysl na noszenie dzieci oraz opowiedziala jak zawiazac chuste. Wypowiadal sie takze p. Pawel Zawitkowski, ktory zachwalal noszenie dzieci w chustachmowil ze dziecko potrzebuje bliskosci rodzica i jest zdecydowanie wowczas spokojniejsze. Przestrzegal jedynie przed noszeniem dzieci tylko w jednej pozycji, poniewaz istnieje ryzyko wypracowania zlych nawykow.
Zapytano tez anonimowa kobiete, dlaczego wozi swoje dziecko w wozku, a nie nosi w chuscie - w tle slychac bylo ze jej dziecko placze, ale ona stwierdzila, ze jest przeciwna noszeniu dzieci w chuscie, bo jej tak ortopeda powiedzial i juz.
Wypowiadal sie takze anonimowy tata, ktory byl na tak i twierdzil, ze dzieki noszeniu ma wiekszy kontakt ze swoim dzieckiem i moze poczuc sie chociaz przez chwile jak mama.
to tak w wielkim skrocie
mam nadzieje, ze wiecej bedzie takich wstawek o chustach nie tylko w publicznym radiu.
Kasiu - dobra robota![]()
Aga, jest szansa na wstawienie tego gdzieś w sieci?
Niestety nie udało mi się w tym czasie dopaść radia![]()
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()
niestety legalnie zrobić tego nie można, bo Trójka ma prawa autorskie do tego i nie udostępnia ichZamieszczone przez a-linka
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
cóż... szkoda![]()
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()