Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: ma ktos indio miedz/grafit?

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie ma ktos indio miedz/grafit?

jakie ono jest? jak sie nosi? bo mnie nosi bo didek ma wyprzedaz chust z welna i kaszmirem ..... musze szybko nowego chustowego mieszkanca sobie dokoptowac !!!

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

ja miałam kaszmira w wersji kupfer (bo to są dwa różne kolory - kupfer lub graphit). jeśli koniecznie chcesz zaszaleć na wyprzedaży, to zainwestuj raczej w jakąś wełnę. zeszłoroczne kaszmiry były piękne, ale z nośnością u nich średnio
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

nad tym sie zastanawiam INDIO , mowisz o tym samym?

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

To kupfer Piękny.

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

kupfera nie mam mam sam rafit i kocham tą chuste Ja na nośnoiść nie nazekałam ale no niestety porownania do natura kaszmiru nie mam więc może być że cieńszy. Ja akurat cienizny uwielbiam i nie mogę z zadną inną wełną się dogadać tylko z moim kaszmirkiem

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Kupfer wprawdzie cienki, ale wcale nie nosi źle (oczywiście w wiązaniach kilkuwarstwowych), lepiej niż jedwab moim zdaniem, a milszej chusty nie ma. Kaszmir Natur jest grubszy, ale i w dotyku o wiele bardziej siermiężny.

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

joawoj Ty mi nawet nie pisz o naturku i że go masz bo mi piana leci i tak już za dużo o nim na forum z powodu całej tej chistorii kupna a ja coraz bardziej mam chcice na niego ;-/
    A Ty kobieto jakiejś chusty nie miałas która wyszła na świecie? bo mam wrażenie że masz lub miałaś wszystkie I Ty będziesz sprzedawać naturka ? ?

Chustonoszka Awatar Wrotecka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joawoj Zobacz posta
    Kupfer wprawdzie cienki, ale wcale nie nosi źle (oczywiście w wiązaniach kilkuwarstwowych), lepiej niż jedwab moim zdaniem, a milszej chusty nie ma. Kaszmir Natur jest grubszy, ale i w dotyku o wiele bardziej siermiężny.
    Joawoj dobrze prawi, kupfer jest niesamowicie miękki. Cieniutki, ale przez to kompaktowy - zdecydowanie mało miejsca w torbie zajmuje. Nosi całkiem całkiem, ale trzeba dobrze zawiązać, jak to z cienkimi chustami. No i piękny, mi się baaardo podoba, a jak mi się coś podoba to automatycznie dostaje plusy za nośność
    Moje dwie ślicznotki: Hania 12.01.2008 i Ola 26.12.2009

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Na razie nie planuję sprzedawać, zostanie dla następnego dziecka.

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

o tak kupfer jest piękny i ten hmm "meszek" szary na tej miedzi - pięknie to wygląda - jak go dostałam to przez jeden dzień go przytulałam tylko bo to najmilsza chusta jaką w łapach miałam
    coprawda motałam raz na próbę na minut kilka ale moim zdaniem całkiem fajnie utrzymuje ciężar dziecka

i pomyśleć, że ja cały czas biję się z myślami czy się z nim rozstawać czy też nie...
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Uprawnienia umieszczania postów