Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Czy istnieje "chustowa mafia"?

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie Czy istnieje "chustowa mafia"?

z pozoru watek tematycznie skorelowany z watkiem o terroryzmie chustowaym, aczkolwiek jak sie za chwile okaze, tylko z pozoru!

gwoli wyjasnienia, zeby znow sie nikt nie poczul urazony -okresleniem "mafia"-uwaga na cudzyslów, ma on tu swoje praktyczne zastosowanie...

otoz zastanawia mnie, jak to jest, ze pojawiaja sie w ostatnim czasie nowe chusty, i od razu znikaja....przyklad z tym kobaltem - rozią, osobiscie mnie bardzo ta chusta podniecila, podążalam szlakiem kaka-lliny poszukujac jej, no ale niestety okazalo sie, ze u producenta nie ma (zdaje sie ze znikl juz w kilka nanosekund po uwolnieniu z produkcji), w sklepach wszelakich tez juz nie ma...

minelo kilka godzin i NIE MA chusty!

no to co sie z nia stalo? i z innymi, znikajacymi tajemniczo rowniez?! wyjasnijcie chustowej nie talibce moze, ale na pewno entuzjastce,zapalencowi, uzytkowniczce intensywnej i propagatorce idei

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

green naranja, bo to są limitki, wypuszczane krótkimi seriami. no i jak limit zapowiada się nieźle, to zainteresowanie jest duże i szybko idą wstępne zamówienia. z całego świata
    ale coś mi się wydaje, że kobalcik bez trudu będzie można dostać...
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

zosimama, ja zdaje sobie sprawe z tego, ze to limitki, ale powinny byc takze dostepne dla szaraczka chustowego, nieco dluzej niz 15 sekund po opuszczeniu tkalni;/

a ten kobalcik to jedyny didek ktory mnie ujal na rowni z moimi ukochanymi ellevillami

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

sekto-mafia

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

nie czaję,ja mogłam z 5 razy kupić kobalta u didka,bo pojawiłam się w sklepie niedługo po tym jak go wstawili.
    właśnie to na tym polega,mają ileś tam sztuk i jak wyjdzie tyle zamówień ile sztuk mają,to chusta znika.ci co zamówili mogą też jej nie dostać bo zamawiali w czasie gdy chust już na stanie nie było,ale strona jeszcze nie została uaktualniona.
    didek wypuszcza teraz takie chusty,że najpierw się wszyscy rzucają a potem odsprzedają albo rezygnują z rezerwacji w polskich sklepach.
    tak że jak Ci zależy to poczekaj cierpliwie i zaraz pojawią się wolne kobalty
    to taka gra: albo trafisz na tak dobrą chustę typu kaszmir natur i masz farta bo zaraz robi się unikat albo nie masz farta,tylko kiepski limit w ręku.
    dlatego limity tak szybko schodzą.
    jako że didek nowym lnem zapowiedział już kolejne modele z lnem to dziewczyny już nie będą się gorączkować przy zakupach.
    jeden z tych wszystkich lnów będzie dobry (jak moss kiedyś),byleby w niego trafić
    zapisz się do niusletera didka,poza tym za rok będziesz znać system wg.którego didek wypuszcza chusty.

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    nie czaję,ja mogłam z 5 razy kupić kobalta u didka,bo pojawiłam się w sklepie niedługo po tym jak go wstawili.
    właśnie to na tym polega,mają ileś tam sztuk i jak wyjdzie tyle zamówień ile sztuk mają,to chusta znika.ci co zamówili mogą też jej nie dostać bo zamawiali w czasie gdy chust już na stanie nie było,ale strona jeszcze nie została uaktualniona.
    didek wypuszcza teraz takie chusty,że najpierw się wszyscy rzucają a potem odsprzedają albo rezygnują z rezerwacji w polskich sklepach.
    tak że jak Ci zależy to poczekaj cierpliwie i zaraz pojawią się wolne kobalty
    to taka gra: albo trafisz na tak dobrą chustę typu kaszmir natur i masz farta bo zaraz robi się unikat albo nie masz farta,tylko kiepski limit w ręku.
    dlatego limity tak szybko schodzą.
    jako że didek nowym lnem zapowiedział już kolejne modele z lnem to dziewczyny już nie będą się gorączkować przy zakupach.
    jeden z tych wszystkich lnów będzie dobry (jak moss kiedyś),byleby w niego trafić
    zapisz się do niusletera didka,poza tym za rok będziesz znać system wg.którego didek wypuszcza chusty.

Magda, uchyl rabka tajemnicy jak wyglada ten system?

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

to żadna tajemnica,po prostu jak przez rok poobserwuje się kiedy didek i co wypuszcza to w następnym roku będzie bardzo podobnie.ewentualnie wystarczy czytać co Petisu pisze

Chusteryczka Awatar macierzanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    to żadna tajemnica,po prostu jak przez rok poobserwuje się kiedy didek i co wypuszcza to w następnym roku będzie bardzo podobnie.ewentualnie wystarczy czytać co Petisu pisze
    Ja odnoszę wrażenie, że dotychczas Didek działał bardziej przewidywalnie.
    Dlaczego nie wypuścił w tym roku nino mit wolle nie wie nikt, no chyba, ze petisu

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

haha wyszło na to ze Petisu jest szefem chustowej mafii kochana co Ty na to?
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Petisu-matka chrzestna A swoją drogą w stosunku do chuściar nawet ta "mafia" nie brzmi jakoś drętwo

Uprawnienia umieszczania postów