chodzi mi o grubość, miękkość... bo lodena mam i się zastanawiam nad czymś na lato
 kto mi porówna lodena i silk natural?
 kto mi porówna lodena i silk natural?
				chodzi mi o grubość, miękkość... bo lodena mam i się zastanawiam nad czymś na lato

silk natur to zawodnik lepszej klasy niz loden

ot co

echh ja chyba nie umiem porównac tych dwóch chustsa zupełnie inne! Silk natur którego mam (I edycja) jest rewelacyjny! Puchaty, dość gruby, milusi, wyglada jak wełenka, a loden z tego co pamiętam był śliczny ale był cienki, śliski no zupełnie inny
hmmm ale zastanów sie czy aby na bank chcesz silka na lato.... z tego co wiem to jedwab nie za dobrze znosi słońce i upały.

no co ja bym zrobiła jakby mi skruszało???
w sumie jest w instrukcji "nie suszyć na słońcu", no ale z drugiej strony nie będę z dzieckiem latała w samo południe po mieście...
aha a dalej jest " jedwab chłodzi w lecie, a grzeje zimą..."
takie miałam przeczucie, że są inne, bo nawet skład inny: tu 15% jedwab, a tu 30%, ale ja Wam powiem, że mi strasznie do gustu ta cienkość lodena przypadła (przynajmniej póki mały jest jeszcze mały) i dlatego szukam czego równie cienkiego tzn. indiow kolorach jasnych i na pewno nie niebieskościach i fioletach...
a macie na stanie foty tego silka???
a co powiecie o flamingo???

a to przecież pełno w sieci fotów jest
nic Ci w silku nie skruszeje!
flaming- zwykla bawelna, miekka, cienka, cudów po noscnosci sie spodziewac nie mozna