Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: Terroryzm chustowy

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Po redukcji zostały mi jeszcze 4 wózki - 2 niebawem zaczną szukać nowych właścicieli. Jeden będzie u mojej mamy, drugi będzie podróżować w bagażniku - czyli jak widać nie jestem ortodoksem .

Enko, gdyby nie chusta byłoby mi znacznie trudniej. W chuście robię zakupy, w chuście (jak muszę) idę do urzędu. Dzięki temu ręce mam wolne, co nie jest bez znaczenia. Chusta daje mi także większą kontrolę nad moja czterolatką. Na ten temat wiele osób już pisało.

Przyznam się, że żałuję iż pierworodnej nie nosiłam - w zasadzie nosiłam (dźwigałam), ale na rękach. Gdybym spotkała kogoś chustowego... nie ma co gdybać. Cieszę się, że teraz mogę się pomotać .

Chustonówka Awatar marsh

Domyślnie

A ja dzisiaj zostałam pozytywnie zaskoczona przez Panią w sklepie z ubraniami. Weszłam z Zochą zamotaną w chuście a Pani zaczęła ze mną rozmawiać i po prostu pytać. A ja jej na to, że to fizjologiczna pozycja i że naprawdę zdrowe Mówiła też, że kiedyś jak dwie dziewczyny z chustami weszły to jakieś jej koleżanki zaczęły mówić że szkodzą dzieciom swoim i niestety nic nie pomogło kiedy ona powiedziała, że może jednak to nie jest szkodliwe
    Myślę że zależy to po prostu od ludzi! Niektórzy są otwarci na nowości, na zmianę poglądów, na dowiedzenie się czegoś nowego, inni niestety nie!!!
    Ale przyznam że najczęściej, choć nie zawsze spotykam się z oznakami sympatii a zawsze i wszędzie z oznakami zaciekawienia, jakbym była jakimś innym gatunkiem
    Śmieszne to!
    Może z czasem, jak coraz więcej osób będzie się do chust przekonywać przestanie to być aż taką sensacją??
    Ale chyba nigdy nie będzie podobne do tego przyzwyczajenia do wózków, choć kto wie??

Wciąż się uczę jak cieszyć się drobnostkami!

Uprawnienia umieszczania postów