Cytat Zamieszczone przez CABabies Zobacz posta
Dziewczyny,
po pierwsze nie moge opisac jak sie ciesze, ze znalazlam to forum! Moj maz to juz ma dosc mojego gadania od wczoraj wieczorem, kiedy was wynalazlam na necie.
Przyjechalismy do polski z kalifornii, gdzie noszenie dzieci jest bardzo popularne i wybor nosidelek i chust przeogromny. W sumie nie tego mi w polsce brakowalo, bo przeciez swiat teraz taki maly, ze wszystko mozna kupic wszedzie, ale... pomimo ze jestesmy tutaj juz od czerwca, i to nie gdzies na pustkowiu ale mieszkamy na starym rynku w krakowie, to nadal nie mialam okazji poznac rodzicow ktorzy nosza swoje dzieciaki na codzien i ktorzy wychowuja w podobny sposob. Codziennie ktos nas zaczepia i pyta czy dzieciom nie za ciasno lub nie wygodnie i czy nasza starsza (ma 3 latka) nie jest za duza i lub ciezka!?
Ciesze sie, ze jest tyle osob zamilowanych w noszeniu swoich pociech i ze nie wszystkie mamy dbaja tylko o to aby wlozyc fajne buty na obcasach a dzieciak niech tam sobie w wozku grzecznie siedzi i nie przeszkadza.

Odpowiadam na ten konkrenty post tylko dlatego, ze bylam oszolomiona popularnoscia firmy womar w polsce. Zobaczywszy ich produkty az mi sie chcialo plakac. Tragiczne. Nosidla twarde, nie przytulne, poza tym nawet na ich strone, gdzie powinni promowac jakie to ich produkty sa swietne, to dzieci w tych nosidlach wisza prawie, ze po kolana. No i to noszenie twarza do swiata!!!! Za samo to, powinni takie firmy zamykac! Teraz ta chusta. Zgadzam sie z waszymi komentarzami. To jest po prostu szok, ze firma ktora rzeczywiscie nie zle prosperuje (tak zakladam bo gdzie sie nie rusze to ich te makabryczne nosidla sa na polkach) w ogole nie wie nic na temat noszenia dzieci. Swietnym (nastepnym) przykaladem jest ich chusta!!!!
Biedne mamy i dzieciaki, ktore chca sprobowac noszenia dzieci i natkna sie na womar jako pierwsze ich doswiadzczenie z nosidlem lub chusta!

No dobra wystarczy negatiwizmu!
Ciesze sie bardzo, ze na was sie natknelam i zabieram sie do szukania fajnych grup 'chustomanek' w krakowie!

Do uslyszenia!
CABies, fanie, że nas znalazłaś W Krakowie jest bardzo dużo dziewczyn w chustach, sąteż spotkania chustowe (chyba w Fidze), wiec na pewno wkrótce na kogoś się tam natkniesz