Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Knickernappies

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie Knickernappies

Kto już miał w ręku, używał i podzieli się opinią?

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie Knickernappies

Prosze osoby, ktore juz testowaly o opinie.
    dziekuje

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

My mamy jedną prywatną od kilku tygodni i wrażenia takie:
    Pieluszka przede wszystkim wygodna my używamy na maksymalnym rozmiarze, Lila ma 10 kg i pielucha dla nas jest spora i jeszcze długo na pewno posłuży. Do tego duża możliwość regulacji na napki, więc i dużo młodszy dzieć może nosić.
    Pielucha posiada dwie solidne wkładki z mikrofibry. Jedna spora, długa, a druga krótsza. My używamy z obydwoma na dzień i nie było dotąd przecieków.
    Rozmiar pupy w pieluszce średni.
    Pieluszka ma mniej typowe zapięcie, napki zapina się z boczków więc jak małż się zabierał do przewijania to na początku miał zagwozdkę, ale generalnie dla mamy fajnie, zawsze to jakaś odmiana.
    Ocena jak na typową pieluszkę z kieszonką w skali od 1 do 5 będzie 5
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

Olu dziekuje bardzo za recenzje

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

Zalety:
    Pieluszka ladna, ladnie uszyta i zgrabna. Jest tez dosc chlonna - raz zdarzyl sie przeciek w nocy, natomiast w dzien - bez zarzutu.
    Wady:
    Na moje drobne dzieci za szeroka w kroku.
    Zapiecie - bardzo fajne ale raczej dla lezacego lub spokojnego dziecka - zapinanie w taki sposob zywych, uciekajacych maluchow nie sprawdzilo sie. Na pasie zostawalo takze duzo materialu od zapiecia, co raczej nie bylo wygodne.
    Zapiecie byloby dla mnie super, jakby pieluszka byla zapinana z tylu
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chusteryczka

Domyślnie

W końcu kopnęłam się w tyłek i piszę
    Zacznę od minusów bo będzie ich mniej a w zasadzie jeden - zapięcie. Zupełnie inne od dotychczas przez nas używanych i nie mogłam sie do nich przekonać . MOże gdybym dłużej ich używała to wrażenia byłyby inne.
    No i z minusów to tyle! A reszta to same zalety:ładnie i starannie uszyta, chłonna, milutka, jak dla mnie nie za szeroka ale też nie za wąska - nie przepadam za wąskimi w kroku pieluszkami typu IB.
    testowana na 15 miesięcznym dziecku. Nie potrafię powiedziec jak mogłaby leżeć na mniejszym bobasie bo pieluchujemy się wielo od niedawna.

Chustofanka

Domyślnie

jestem właśnie po testach (zamieszczam opinie tutaj bo innego wątku nie znalazłam). pieluszki ok, t odwrotne zapięcie bardzo wygodne szczególnie u ruchliwych dzieci, dobrze trzymają w dzień, w nocy nie testowałam. dziękuję za możliwość testowania Bushido.

Uprawnienia umieszczania postów