Poprosze o wasze opinie o zastosowanych i sprawdzonych wielorazówkach. Oczywiście przedewszystkim pod kątem szerokości, elastycznosci i montowanych gumek. Miosz zaczyna gubić pieluche podczas przemieszczania. Rzepy nie wytrzymują![]()
Poprosze o wasze opinie o zastosowanych i sprawdzonych wielorazówkach. Oczywiście przedewszystkim pod kątem szerokości, elastycznosci i montowanych gumek. Miosz zaczyna gubić pieluche podczas przemieszczania. Rzepy nie wytrzymują![]()
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
a czemu masz listopad 2008?
może otulacz na napy
![]()
Dotychczas stosowalismy tetrówki, jednorazówki, z kieszenią Nature Babies stuffable oraz Fluffle rozmiar 2. Kieszonka super sie sprawdziła przy gabarytach synka, natomiast fluffle niestety za mała.
Za kilka dni powinnam wrócić do pracy i nie chce zostawiać dodatkowego obowiazku (zabawy tetrówkami) tesciowej wiec rozgladam sie za odpowiednim rozmiarem![]()
no własnie, czemu? na prorotctwo już niestety za pózno.a czemu masz listopad 2008?
pomyliłam sie, ale kilka dni tak wisiało![]()
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
testowałas go?Zamieszczone przez magda1980
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
mam![]()
Maria zaczęła interesować się rzepami,czyli ciągać,ale jest mało ruchliwa,więc nie jest źle.
to jest mother-ease z ekobaby. pełna regulacja na brzuchu i nóżkach-wszędzie po trzy napy,za chiny nie ściągnie.
ale to otulacz![]()
z tym że idealny na formowane pieluchy,bo szeroki-każdą pieluchę zmieści.i utrzyma w zapięciu.
a na tetrę czy do składania jest ze względu na szerokość do bani.
jak nature jest dobry,to zostań przy nim i kup otulacz na napy może.
magda dziekuje
nadal szukam,jesli nie znajde wiecej info dotyczacych rozciagliwosci pieluch to wyprubuje otulacz o którym piszesz
zmiezyłam sumite![]()
udko 31 cm
pas 52 cm![]()
ponawiam pytanie
kto ze stosujacych wielorazówki ma podobne dziecie?
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
uuuuu pas imponujący![]()
mierzylam 3 razy, sumita jesZamieszczone przez magda1980
t tez dlugi
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007