dla mnie zbyt pstrokate .
Niebieski bleeee...
dla mnie zbyt pstrokate .
Niebieski bleeee...
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Demona,myslałam ze apricot poszedł w świat?![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Mnie też kolorystyka nie zachęciła do zakupu. I całe szczęście
A czy ktoś mógłby mi na szybko wyjaśnić na czym polega magia kobaltu?
mnie opatrzność chyba opuściła.
no ale co mam zrobić, skoro niebieski ostatnio za mną chodził?![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
aliona, za mną też. Na zimę kupiłam błękitne śnieżynki, to i kobaltowe cuś mogę przygarnąć.
Tylko czy aby w dżinsy się zmieszczę??... (bo do czego innego to nosić?..)
Julka 2001, Zosia 2007
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
kobalt- Został odkryty w roku 1735 przez Georga Brandta. Nazwa wywodzi się od kobolda, złego ducha, krasnala lub gnoma, rzekomo podrzucającego rudy bezwartościowego wówczas kobaltu w miejsce skradzionych kruszców żelaza.
haaaa
a mnie klasycznie tbw nie wpuszcza i sraczkę z podniecenia mam dzięki temu z głowy![]()