w akcji wygląda git.
tylko co to za bubel??? gosz!!! powtórka z czarnych gekonów??? znowu zrobię zwrot najwyżej.
eeeh didosław didosław...
w akcji wygląda git.
tylko co to za bubel??? gosz!!! powtórka z czarnych gekonów??? znowu zrobię zwrot najwyżej.
eeeh didosław didosław...
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
po cichu liczę, że to trefny model a nie cała partia...
(jestem naiwna czy po prostu nastawiona optymistycznie?)![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Czy ona jest czerwona z drugiej strony??? Bo na Sucie na 9 str jest z jakąś czerwona z niebieskimi przebłyskami w stosiku????
mowisz o tej focie http://www.stillen-und-tragen.de/for...6527&mode=view ?
toć kobalt jest na górze samej![]()
Kurcze noooo w akcji śliczniusio wyglada..... ale chyba nie miała bym nic przeciwko jak by sie na niego nie załapała![]()
Pytanie czy ona takie wady miała od razu rozłożona czy zrobiło się po zamotaniu? No i czy była motana już wyprana czy nie? To jest len z bawełną, każde z włókien ma inną kurczliwość. Chusty są tak projektowane, taką gęstością tkane, zeby osiągnęły zamierzony efekt po praniu: czyli dopiero pranie doprowadza do prawidłowego ułożenia nitek. Jak chusta jest nieprana a zamotana to może się okazać, że była dość luźno tkana (po to, żeby chusta dobrze się wykurczyła) i dlatego mogą się takei cuda dziać. Natomiast jak to się stało na chuście parnejto mam nadzieję, że to tylko jakiś felerny egzemplarz.
A co do jakości, to chyba konsumenci dali na to przyzwolenie. Didymos robił swego czasu ankietę właśnie o tym czy zalezy konsumentom na jakości, czy raczej na cenie. Odpowiedzi gdzieś są na stronie, musiałabym poszukać. W każdym razie to konsumenci gdzieś tam z tego co pamiętam wybrali opcję, że bardziej im zalęzy na utrzymaniu ceny niż jakosci. Czy coś takiego. Odsyłam do strony. Poza tym mój niemiecki to jest .. hmmm... więc może ktoś ten tekst lepiej zrozumie![]()
Demona jak dla mnie to scilla
http://www.bestforbabys.de/oshop/cat...uar%202009.jpg
ja też na 40, ale chyba do 60 można.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Zależy wszystko od chusty. Do chust dołączona jest instrikcja prania (co prawda nie po polsku, ale można łatwo się zorientować).
Len można prać w wysokich temperaturach. Pytanie jak zachowają sie barwniki i to raczej ze względu na nie obstawiam, że kobalta będzie można prać w 60 stopniach.
Normalnei zleży od chusty, ale wszelkie pasiaki didka czy storcha piorę na 60 stopni (Uwaga! Nie pomylcie proszków i nei wsypcie proszku do białego, bo Wam kolory zblakną).
na SuT zdjęcie plecaczkowe się pojawiło a mama zachwala chustę, że nosi świetnieoby, oby!
podaj linka jak możesz![]()