Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: econobum

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja testuję econobuma od 3 tygodni. Otulacz dla mnie jest dobry, na brzuszku nic sie nie odgina. Stosuję do tetry i bambino mio i nic się nie przesuwa. Podoba mi się, bo pupa nie jest napompowana jak w niektórych kieszonkach. Nic nie wycieka, a zdarzyły się i kupy Natomiast prefold jak dla mnie kiepski. Długo schnie I jest bardzo gruby, za gruby jak na mój gust. Jeśli chodzi o chłonność to tez ok, ale ja na noc nie próbowałam.

Chustonoszka Awatar Tolusia30
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam i econobuma i flipa i stanowczo wolę flipa ze względu na podwójne napki. Wkład z econobuma może i długo schnie ale jak na mój gust jest w stanie dużo przyjąć... Na noc nie próbowałam.
    Pyzatka (3.10.09)

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ja jestem zadowolona z econobuma...jakos balam sie najpierw ze to sie porozrywa bo ja staram sie scisle zapinac pieluchy, bo mam ruchliwe dziecko bardzo...
    ale sa ok...
    za to prefoldy...eh...takie sztywne, nieprzyjemne...uzywam ich jako wkladu do kieszonki
    i starcza na dlugo

ale prawda jest, ze mam tez flipa i wole jego...chociazby na posiadnaie drugiego rzedu napek...i jakas taka fakture jakby mocniejsza tego pula...
    takie mam jakies odczucia...
    no i wkladka z flipa - niby tez bawelna organiczna, a o niebo przyjemniejsza...

ale econobum jakby nie bylo jest tanszy
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

zamówiłam 3 pieluszki i zestaw econobum. Do tego były wkładki, ale nie wiem która do czego... jak wygląda wkładka do econobum? byłam przekonana, że nie ma, a te wkładki są do pieluszek...

BTW mam porównanie tylko do otulacza tos bots, który się porozciagał.
    Econobum super trzyma pieluszkę.

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Prefold z bawelny organicznej Econobuma jest prostokatny, przeszyty na 9czesci, co umozliwia jego dopasowanie do pupci wiekowej i wielkosciowej dziecka, przez zlozenie...
    jest taki bezowawy...slomkowy...no cos takiego niespecjalnie mily w dotyku, jakby lekko szorstki, ale miekki nawet po kilku praniach...
    a i Em najlatwiejszy sposob to sprawdzic metke - na prefoldzie z Econobuma jest metka z duzym napisem Econobum
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

To ja czegoś takiego nie dostałam! Tylko dwa otulacze econobum...

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

Już się wyjaśniło. Kupiłam opcję bez pieluszek.

Uprawnienia umieszczania postów