to ten sam co na górze
to ten sam co na górze
Magda, dzieki za linka na tbwpo prostu
W opgóle to kręci mnie farbowanie!
taka didkowa chiara, aż się prosi
Kiedyś Vega farbowała swoja bebinę na taki multikolor. Może podpowie jak takie cudo wyczarować??
Poprosze ją ładnie![]()
Potwierdza, pawie mają nośnośc niesamowitą.
Niefarbowane są w sklepie (niespodziewanie przyleciały wczoraj), a farbki chyba już dziś zamówię, skoro mam co farbowac.
Kolorki będą takie jak ma dharma, to zdaje się ta sama marka.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
eh dziewczyny, bo ja czytam forum nasze kochane od podstaw, wszystko co tu wylinkowałam to właśnie petisu wyszukała, strony farb sama znalazłam, jedyna moja zasługa![]()
A nasze farbki to te:
http://www.patchworkshop.de/oxid.php/si ... 2.24570886
kobietoczyś Ty zwariowała??????Jaki ja mam fiolet wybrać teraz?
Ok teraz serio.Gadaj petisu co radzisz.Ja chce ciemny,głeboki fiolet.Co kupić tzn jakie pawie i jaką farbę?Czekać,aż Ty ufarbujesz???czy sama mam to robic??
chyba ten 0523
ja wszystko zwaliłam na petisu![]()
bo jakbym sama farbowała to:1.ręka by mi drżała,czy dobrze robię 2.bałabym się czy mi równo pofarbuje
3. nie byłabym zadowolona z wyniku bo wiadomo co na talerzu podane to smaczniejsze![]()
petisu ten avocado jest na stronce okroooopny![]()
gdzieś pisałaś w very starych wątkach,że dharma przekłamuje kolor
zdjęcie z tbw jest inne![]()
No dharma ma podobno zupełnie nieadekwatne próbniki do faktycznych kolorów, ale to wiem z TBW-sama nie farbowałąm ich farbami (tylko Dylonem).
martu-zależy jaki chcesz efekt uzyskac. Ma byc widac pawie? Bardzo ciemny chcesz ten fiolet?
tak pawie niech będą widoczne,ale chodzi mi o intensywny kolor taki ciemny fiolet,nie jak "rażący" tylko głęboki.Masło maślane .Dlatego myślałam o czarnych pawiach.POdoba mi się kolor chusty tulipowny ,którą teraz ma Gavagai...przynajmniej na zdjęciach z daleka.Jestem z doskoku u szwagierki,bo mi net padł od wczoraj i nie mogę pogrzebać na stronkach..