Jeżeli było to przepraszam. Ale wyszukiwarka nic mi nie podaje.
Jak długość chusty na wiązanie na biodrze i na plecaczek. Dzieć około 10kg, półtoraroczniak.
Mam chusty tylko 4,6.
Jeżeli było to przepraszam. Ale wyszukiwarka nic mi nie podaje.
Jak długość chusty na wiązanie na biodrze i na plecaczek. Dzieć około 10kg, półtoraroczniak.
Mam chusty tylko 4,6.
To zalezy od wzrostu i rozmiaru jaki nosisz
Noszę 38/40 przy 173cm,i z 3,2 zawiąze plecak prosty z węzłem z przodu na samych końcach(z wezłem pod pupą zostaje ogonek),bioderko,kangura.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja plecaczek i biodro (oraz kangurka) najchętniej wiążę z 3,6m. Taka w sam raz mi się wydaje i nie majtaja mi sie ogony jak przy 4,5m. Mam rozmiar 38-40, wzrost 164.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Dzięki marza. Ja narazie 158cm i 69kg. Ale ostro walczę z kg i ciągle mi lecą. I waham sie między 3,2 a 2,7. Ale chyba 3,2. Jakiś ogonek to chcę mieć![]()
A ja się zastanawiam jaki rozmiar chusty byłby najlepszy dla mnie i od razu dla męża mego przy okazji. Ja mam 160 cm on 170 a ważymy oboje około 57 kg. Może macie jakąś radę?
Wciąż się uczę jak cieszyć się drobnostkami!
wg mnie 4,6 powinno być w sam raz. dla Ciebie to właściwie 4,2, ale przy 4,6 nie powinnaś mieć jakichś dramatycznie długich ogonów
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
ja mam 175 małz 190 z groszami i 520 będzie oki ?
Dzięki bardzo za wskazówki
A czy moge jeszcze w takim razie zapytać w jaki sposób zmierzyć jakie MT byłoby odpowiednie zarówno dla mnie, jak i Tomka no i przede wszystkim Zośki oczywiście???
Wciąż się uczę jak cieszyć się drobnostkami!
Super tabelka, ja też się nad tym zastanawiałam, mam elastyka, a moja Anielka waży już 8 kg, muszę poszukać nowej![]()
Nikoś 13.12.2005, Anielka 18.10.2009, Helenka 03.08.2011
Ja się podepnę z pytaniem o rozmiar kółkowej...
Mam 172 cm wzrostu, rozmiar góry ok. 42, poucha mam odpowiadającego rozmiarowi 40, dokładnie zmierzona pętla.
Nie chciałabym, żeby ogon za bardzo mi się majtał między nogami, ale żeby było go widać...
I nie wiem, czy próbować nati S (1.7-1.9m) czy M (2m)?
Nie mam wyczucia co będzie lepsze![]()