Jeżeli było to przepraszam. Ale wyszukiwarka nic mi nie podaje.
Jak długość chusty na wiązanie na biodrze i na plecaczek. Dzieć około 10kg, półtoraroczniak.
Mam chusty tylko 4,6.
Jeżeli było to przepraszam. Ale wyszukiwarka nic mi nie podaje.
Jak długość chusty na wiązanie na biodrze i na plecaczek. Dzieć około 10kg, półtoraroczniak.
Mam chusty tylko 4,6.
To zalezy od wzrostu i rozmiaru jaki nosisz
Noszę 38/40 przy 173cm,i z 3,2 zawiąze plecak prosty z węzłem z przodu na samych końcach(z wezłem pod pupą zostaje ogonek),bioderko,kangura.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja plecaczek i biodro (oraz kangurka) najchętniej wiążę z 3,6m. Taka w sam raz mi się wydaje i nie majtaja mi sie ogony jak przy 4,5m. Mam rozmiar 38-40, wzrost 164.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Dzięki marza. Ja narazie 158cm i 69kg. Ale ostro walczę z kg i ciągle mi lecą. I waham sie między 3,2 a 2,7. Ale chyba 3,2. Jakiś ogonek to chcę mieć![]()
A ja się zastanawiam jaki rozmiar chusty byłby najlepszy dla mnie i od razu dla męża mego przy okazji. Ja mam 160 cm on 170 a ważymy oboje około 57 kg. Może macie jakąś radę?
Wciąż się uczę jak cieszyć się drobnostkami!
wg mnie 4,6 powinno być w sam raz. dla Ciebie to właściwie 4,2, ale przy 4,6 nie powinnaś mieć jakichś dramatycznie długich ogonów
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.