Zidoktrynowałam szwgierkęktóra na dniach rodzi.
Mam jej kupić elastyka i szukam czegoś w okolicy 4m.
Są takie? Same długaśne 5 widzę, sama nie nosiłam w elastyku i nie wiem czy one moze musza takie długie być
Poradźcie dobre kobiety![]()
Zidoktrynowałam szwgierkęktóra na dniach rodzi.
Mam jej kupić elastyka i szukam czegoś w okolicy 4m.
Są takie? Same długaśne 5 widzę, sama nie nosiłam w elastyku i nie wiem czy one moze musza takie długie być
Poradźcie dobre kobiety![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Oj 4 metrowych to nie wiedziałam żadnych, no i w 4 metrach to kieszonki elastykowej nie zawiąże nawet jak chudzina jest.
Czyli co, 5m to minimum na elastyka?
Myslałam, że wiązanie kieszonki podobnie jak w tkanej wychodzi![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
hmmm a moze nigdy nie nosiłam w elastyku ale krótszej niz 5 metrów nie znajdziesz, chyba ze samorobki z Allegro.
Ostatnio edytowane przez nemhain ; 18-02-2010 o 13:25
lenny lamb kiedyś robił S i to było właśnie chyba 4 m (nie pamiętam dokładnie, choć sama takiego miałam)
Kieszonę z tego wiązałam spokojowo (ja kurdupel jestem, chociaż po porodzie wcale nie chudzina)
Tylko, że ja tego LL kupowałam jakieś 1,5 roku temu i oni właśanie wtedy wyprzedawali tę długość, bo z niej rezygnowali (słabo schodziły, większość wybiarała rozmiar M)
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Elastyki LL rozm. M maja 4,5 m. Rzeczywiście kiedys mieli S, ale juz nie mają. Ale dlaczego chcesz 4,0 m. Przecież te pół metra dl elastyka to niewiele, obwiąże sie w pasie raz i po kłopocie![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci