zdjęcia mile widziane
ale jakiś filmik na youtubie z koncertu też by się obejrzało![]()
zdjęcia mile widziane
ale jakiś filmik na youtubie z koncertu też by się obejrzało![]()
2007, 2009, 2016
Sylveto, masz moje błogosławieństwo mohera!
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Bije sie w piers laktacyjną. Jakos nie pomyslałam...Natomiast płyta juz wypalona kolędowa czeka. i ja czekam kiedy odwiedzisz naszą dzielnię
I bardzo dzięki, bo Zbychowi od razu sie Eibe spodobało. Bo Zbycho to unikat jest.
Własnie z próby wróciłam, Blancórka na mnie usypia wykąpana - a ja opowiadam. Nikt sie nie sprzeciwiaBędziemy w chustach. Doszlismy do wniosku i tu cytat, ze "jak ch....owo zagramy to chociaz bedziemy dobrze wygladac"
. Były przymiarki....Perkusista w katji, gitarzysta w eibe, wokalistki w zarze i orchidei, basista w nino violet gold. w ogóle nino sie niezle prezentuje jako strój estradowy....
![]()
Super pomysł. Może potem w jakąś trasę wyruszycie czy cuś... Czekam na fotki z koncertu, może jakiś filmik by się zdał, by uwieńczyć to wielkopomne wydarzenie![]()
Szalona kobieto! Pomysł super! No to trasa koncertowa nieodzowna! Opole pierwsze się klepie!!!!
Ps1.Zdjęcia w akcji
Ps.2 Gdyby te Twoje facety tylko w chusty byli obleczeni,wróżę im błyskotliwą karierę i poczesne miejsce w naszych awatarkach![]()
ale jaja! foty obowiązkowo muszą być![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
A Ty Sylwia? Rozumiem że w ukochanego fruit koktajla, który jeszcze dzisiaj u mnie?![]()
Żal się będzie z nim rozstać
Czekam na fotybo na koncert się nie wybiorę...
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
hahah, ty kochana to masz pomysły ! Czekam na relacje foto![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
TO JUZ DZIS!
Chwila prawdy.
Trzymajcie za nas KCIUKI. Zeby z nas chusty nie pospadały
Juz ładuje baterie do aparatu. A Blanka idzie na swój pierwszy koncert![]()
hahaha
wariatka
czekam na foty z utęsknieniem![]()
wszystko pięknie, ładnie ale chusty to niedociągnięte oookropnie
a nie za głośno było dla Blanki?
Nie uwierzę dopóki nie zobaczę![]()