to że hubercik może być chustowany juz wiemy.
Natomiast w witaj na świecie jest w niezbędnikumamy obok wózka i fotelika uwaga....chustai opis nosideł eronomiczne, azjatyckie i miękkie ani słowa o wisiadłach
![]()
to że hubercik może być chustowany juz wiemy.
Natomiast w witaj na świecie jest w niezbędnikumamy obok wózka i fotelika uwaga....chustai opis nosideł eronomiczne, azjatyckie i miękkie ani słowa o wisiadłach
![]()
Pięknie, pięknie![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
doczytałam wczoraj na spokojnie i o nosidłach ergonomicznych pisze : na klamry lub rzepy- znacie jakies porządne nosidło na rzepy? bo ja nie
Marsupi![]()
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
I Bondolino jest na rzep.
zwracam honorbondolino mierzyłam ale nie pamiętam żeby na rzep było a Marsupi nie widziałam na żywo
a mozecie podac autora tekstu?
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
mozna na pw![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
jak to nie ma???
az pojde do kiosku zobaczyc![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
to dodatek jest z tyłu gazety. Na pierwszej stronie jest tylko wstęp podpisany: Sylwia Niemczyk a konsultantem neonatolog L. Baran