Testowałam jako pierwsza. W paczce dotarły 2 chusty.
Pierwsza chusta grubsza, brązowa, 100% bawełny.
Bardzo sztywny materiał. Pranie i prasowanie niewiele zmieniło. Trudno mi było przeciagną ja przez kółka. Ani razu nie zawiązałam jej porządnie. Prawdopodobnie bedzie dobrze nosić ciężary ale dopiero po złamaniu. Nie mogłam z niej sama wyciagnąć dziecka. Za każdym razem pomagał mąż bo materiał blokował się w kółkach. Fajnie pomyslana doczepiana kieszonka, wiem że to prototyp ale przydałby sie do niej jakiś zatrzask/rzep bo na dworzu bałabym się, że zgubię z niej klucze czy telefon. Jak dla mnie ocena 3 z minusem. Prawdopodobnie po zmiękczeniu byłaby wyższa ale niestety.
Druga chusta różowa, cieńsza, 97% bawełna, 3% elastan
Bardzo ładna chusta, fajny wzorek na dole. Od początku miękka, miła. Duzo łatwiej przechodzi przez kółka, mogłam ją normalnie zdjąć bez wybudzania małego co jest dla mnie bardzo ważne bo on zawsze zasypia w kółkowej. Jednak żeby nie bylo tak super, chusta sprężynuje i opada przez co nie jest dobra dla klocuszków. I niestety po jakims czasie bolały mnie plecy co w innych kółkowych sie jeszcze nie zdarzało. Dla mnie ocena na 4.
dziekuje bardzo za mozliwośc testowania chust, mam nadzieję, że uda mi sie kiedys jeszcze przymierzyc brązową jak bedzie już złamana i poprawic jej ocenę
zdjęcia postaram sie wkleic później jak znajde jakies pożądne