Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
Super gość![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
hehe, sa juz nawet pierwsi ( pierwsze), które dzwoniły do zoo celem zaproponowania panu chusty elastycznej bądź pouch.. niestety kangurów w taki sposób nosić nie można![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Wspaniały człowiek i fantastyczny pomysłI jak widać nosząc w torbie/chuście nie trzeba rezygnować z aktywności i własnego zycia
Tylko co będzie jeśli kangurek "przyzwyczai się" do noszenia i będzie się domagał nawet jak urośnie
)?
Szymon - moje kwietniowe słońce
etam jak zacznie kicać, to zapomni o noszeniu (skądś to znam)![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Też to wczoraj widziałam i tez przyszło mi do głowy, że może wygodniej byłoby panu w chuście![]()
![]()
![]()
Wspaniały facet, uwielbiam takich pozytywnie zakręconych ludzi. Mój m. się puka w głowę jak zdejmuję z drogi ślimaki i dżdżownice, żeby nikt na nie nie nadepnął![]()
Uwielbiam ludzi pozytywnie zakręconych![]()