Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: chory maluch... bez MT ani rusz!

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie chory maluch... bez MT ani rusz!

Niestety zaraz po przylocie do Polski moj Orlando rozchorowal sie Bardzo sie przeziebil, wczoraj byla u nas pediatra na wizycie domowej i maly ma zapalenie krtani, mam nadzieje, ze obedzie sie bez antybiotyku...

Wczoraj moj synek mila naprawde zly dzien. Na ogol wesoly i radony Orlinek caly dzien plakal i chcial byc blisko mnie. Mial temperature, straszny katar i brak apetytu. Starsze dzieci pojechaly z tata na wycieczke, a my bylismy sami w domu od 13 do 18. Moj synek 5 godzin wczoraj spedzil u mnie na plecach. Byly oczywiscie krotkie przerwy na cyca i siusiu, ale gdy tylko probowalam malego odlozyc, to strasznie plakal Na szczescie przylecielismy do PL z moimi 4 ulubionymi MT, ale wiekszosc wczorajszego dnia Orlando spedzil w bamberoo i Tatitasi. Po wczorajszym dniu jeszcze bardziej docenilam jak bardzo wygodne sa te MT, moglam w nich chodzic, przygotowac kolacje, siedziec troszke przy komputerze.... Zauwazylam, ze gdy Orlando gorzej sie czuje to naprawde lubi przytulac sie do mojej szyi, wtulac sie w moje wlosy. Doszlam do wniosku, ze wygodny MT jest na wage zlota No i docenilam pasy z miekkiego sztruksu, bo bardzo ladnie przylegaja do ramion i nic sie nie zsuwa. Do tej pory nigdy nie nosilam mojego synka bite 5 godzin wlasciwie non stop. Dzisiaj nic mnie nie boli, Orlando na szczescie lepiej sie czuje, ale i tak sporo go dzisiaj nosilam.

Chustomanka
    Miejscowość
    Bramki k/Warszawy

Domyślnie

Zdrówka dla małego Orlinka, mam nadzieję, że obędziecie się bez antybiotyków pogoda tutaj faktycznie nie rozpieszcza - wczoraj było tak ładnie a dzisiaj u mnie już kropi błe
    Buziaczki dla Was.

http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
    Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Dużo zdrówka dla Orlanda. Ja też ostatnio przekonuję się, że wygone MT to super sprawa, Zuzia coraz cięższa, a w moim Tullimy MT, w ogóle jej nie czuję.
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chustomanka Awatar tonieja
    Miejscowość
    Wawa

Domyślnie

Dużo zdrówka dla Orlinka. Całusy w czółko od ciotek-klotek

Uprawnienia umieszczania postów