Pokaż wyniki od 1 do 20 z 72

Wątek: nosidło sztywne - foto (nowe)

Mieszany widok

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

od patrzenia na te zdjecia zrobilo mi sie slabo
    Mart pomysl dobry

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janis Joplin Zobacz posta
    od patrzenia na te zdjecia zrobilo mi sie slabo
    no nieźle, że wzbudzam mym wizerunkiem takie reakcje

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

Buuuuuuuu.......... Dziś będąc u rodziców z moją małą w chuście wyjrzałam za okno i zauważyłam, iż wśród mam na osiedlowym placu zabaw przechadzała się dumnie pewna mama z dzieckiem w nosidle-wisiadle Słowo - aż mnie za serce ścisnęło Ten biedny maluszek wisiał tak sztywno.. te wyprostowane nóżki... mało bliskości.. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale od kiedy sama noszę w chuście, mam porównanie. Moja mała szczęśliwy, przytulony - zupełne przeciwieństwo tego nieszczęśliwego dzieciaka-wisiaka Pokazałam tę panią mojej mamie - powiedziała, że to dzięcię z nosidła jest tylko 2-3 tyg. starsze od mojej Gabrysi. Buuuuuuuuuu.... Żałuję, że nie miałam odwagi, by tam pójść i powiedzieć pani, że może zrobić krzywdę swojej córeczce
    Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Chustofanka
    Miejscowość
    Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asiapa Zobacz posta
    Buuuuuuuu.......... Dziś będąc u rodziców z moją małą w chuście wyjrzałam za okno i zauważyłam, iż wśród mam na osiedlowym placu zabaw przechadzała się dumnie pewna mama z dzieckiem w nosidle-wisiadle Słowo - aż mnie za serce ścisnęło Ten biedny maluszek wisiał tak sztywno.. te wyprostowane nóżki... mało bliskości.. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale od kiedy sama noszę w chuście, mam porównanie. Moja mała szczęśliwy, przytulony - zupełne przeciwieństwo tego nieszczęśliwego dzieciaka-wisiaka Pokazałam tę panią mojej mamie - powiedziała, że to dzięcię z nosidła jest tylko 2-3 tyg. starsze od mojej Gabrysi. Buuuuuuuuuu.... Żałuję, że nie miałam odwagi, by tam pójść i powiedzieć pani, że może zrobić krzywdę swojej córeczce
    Asiu, to była I. - moja koleżanka z ławki? Trzeba było wyjść, albo przy okazji następnej ją uświadom.
    Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasiak Zobacz posta
    Asiu, to była I. - moja koleżanka z ławki? Trzeba było wyjść, albo przy okazji następnej ją uświadom.
    Ostatnio edytowane przez horpyna ; 28-11-2010 o 22:46
    Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Chusteryczka Awatar gagatka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

no to ja podniosę wątek - sama jestem tu od niedawna i na początku w ogóle nie rozumiałam, dlaczego nosidło ergonomiczne tak, a wisiadło nie dla mnie różnicą między nimi jest chyba słowo 'bliskość' - w chuście i nosidle to jest główny cel - aby dziecko było blisko ciebie; w wisiadle - wygoda - nosisz dziecko i masz wolne ręce...

Cytat Zamieszczone przez mart Zobacz posta
    no i taki mam strasznie poważny awatar...
    poważny...? ja tam go uwielbiam, to jeden z moich ulubionych
    wymianki - sukienki i inne http://www.chusty.info/forum/showthr...36-38-i-44-uff
    dziecięce książeczki i zabawki http://www.chusty.info/forum/showthr...%85%C5%BCeczek
    Mama Krzysia (30.12.2009) i Weroniki (30.03.2012) co zerkają z pięterka a ich mama nie ma na nic czasu ale siedzi na forum, a co

Domyślnie

Jeszcze niedawno nosidło i wisiadło były dla mnie czarną magią, ale dzięki temu wątkowi wiele mi się rozjaśniło i już wiem co jest dobre dla dzidzi a co nie. U mnie zawsze będzie wygrywało nosidło.

Uprawnienia umieszczania postów