Pokaż wyniki od 1 do 20 z 72

Wątek: nosidło sztywne - foto (nowe)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Skarb
    Miejscowość
    0-22

Domyślnie

daleko nie szukając...wczoraj w Łazienkach Królewskich widziałam wisiaka :/ Nie odzywam się narazie do takich rodziców bo mam znikomą wiedzę i nie jestem gotowa na dyskusję, a że należę do śmiałych osób i pyskatych to jak będę miała przy sobie/na sobie chustę z dziecięciem i przygotowanie merytoryczne - nie odpuszczę!
    Przy okazji: chciałabym ogłosić, że mam na stanie taki gadżet (dostałam od koleżanki, która poza tym dała mi wiele bardzo potrzebnych rzeczy-chwała jej za to! a że nie wiedziała, że wisiadło jest be... wybaczam) Chętnie oddam dla dobra nauki - by na kursie pokazać ludziom jak się w tym źle nosi. Mieszkam w Warszawie ale jak przyda się gdzieś w PL to jestem skłonna je wysłać.
    Ma doszyty pas biodrowy (przez tę koleżankę, widać w nim trochę ponosiła ) ech, sama miałam całkiem neutralny stosunek do tego nie znając szczegółów. Moja mama często argumentowała sugestie by wsadzić w to dziecko, że "skoro to sprzedają i tyle osób używa to chyba nie jest takie straszne/szkodliwe" no nie może być....producenci dziecięcych akcesoriów się nie mylą ;p i wszystko co produkują jest nam niezbędne

to co? ktoś się połasi na wisiadło?

Chustofanka Awatar claribell
    Miejscowość
    Kraków / Czaniec

Domyślnie

Wczoraj widziałam w zoo dziecko na oko 3-5 miesiący przodem do świata w wisiadle z poszerzanym panelem - wyglądało jak pajacyk - nóżki nie wisiały tylko były w wymuszonym rozkroku. Naprawdę odnoszę wrażenie, że już lepsze jest wiszenie w tych zwykłych wąskopanelowych wisiadłach.

A tak szyje moja Mama :* - www.efartuchy.pl

Chustonówka

Domyślnie

Jestem tutaj od dziś , w temacie na razie zielona jednak różnice widzę gołym okiem . Kiedy urodziłam pierwsza córeczkę a było to prawie 12 lat temu nosidła tego typu ,a pewnie i nawet gorsze były bardzo " na czasie" Nikt wtedy nie mówił o "bliskości " jednak nigdy nic nie zmusiło mnie do jego kupienia . Teraz czekam na druga córeczkę i jestem pewna ze bedziemy zachwycone chustami.

Chustofanka Awatar Mamuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Wybaczcie odświeżanie wątku wisiadeł, ale myśle że to ważne. Koleżanka ma mies. dziecię. Pokazałam chustę i spiącego w niej mojego żuczka, ale wykazała opór mówiąc że trudne to wiązanie itd. Ma za to nosidło-dyndadełko. Nie jestem z tych moralizujących, ale chętnie podrzuce jej materiały dlaczego nie jest to najlepszy wybór. Macie coś? Artykuły, może wypowiedz jakiegoś fizjoterapeuty..najlepiej w wersji cyfrowej. Wielkie dzięki

Chustofanka Awatar claribell
    Miejscowość
    Kraków / Czaniec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamuszka Zobacz posta
    Wybaczcie odświeżanie wątku wisiadeł, ale myśle że to ważne. Koleżanka ma mies. dziecię. Pokazałam chustę i spiącego w niej mojego żuczka, ale wykazała opór mówiąc że trudne to wiązanie itd. Ma za to nosidło-dyndadełko. Nie jestem z tych moralizujących, ale chętnie podrzuce jej materiały dlaczego nie jest to najlepszy wybór. Macie coś? Artykuły, może wypowiedz jakiegoś fizjoterapeuty..najlepiej w wersji cyfrowej. Wielkie dzięki
    Klasyka :

http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,2...sci_detal.html
    http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,2...sci_detal.html

A tak szyje moja Mama :* - www.efartuchy.pl

Chustofanka Awatar Mamuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Super Fachowo i na temat

Chustonówka Awatar Muchomorka
    Miejscowość
    co. Sligo, Irlandia

Domyślnie

Super bo sie zastanawialam nad nosidlem, dziekuje bardzo za oswiecenie. Dzis przyszly kolka do chusty, bede szyc

Uprawnienia umieszczania postów