Przecież on je udusi !! Masakra. Mam nadzieję, że zaraz po zdjęciu uwolnił dziecko i na codzień preferuje inne wiązania.
Przecież on je udusi !! Masakra. Mam nadzieję, że zaraz po zdjęciu uwolnił dziecko i na codzień preferuje inne wiązania.
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
Masakra naprawdę!!!
Wciąż się uczę jak cieszyć się drobnostkami!
Eeee tam, dziecko wygląda na zadowolonei blisko taty jest
. myślę że przemawia przez Was zazdrość, o to że koleś wymyślił nowe wiązanie i zapewne niebawem je opatentuje
.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Ja szczególnie wrażliwa nie jestem, ale to mnie przerażilo
Ola urodzona 4 lipca 2009
Miłosz 14 września 2012
o jessssssssssssuuuuuuuu co za tragedia i ten koleś z tym głupawym uśmieszkiem wrrrrrr powinni prawa rodzicielskie odebrać za znęcanie się nad dzieckiem!
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
A co powiecie na to:
http://www.youtube.com/watch?v=OCuuu...eature=related
To już raczej prowokacja nie jest![]()
Marta - mama Natalii (2003), Tomka (2005), Zosi (2008) i Kuby (2013)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden
Dziecko w chuście - doradztwo noszenia dzieci w chustach i nosidłach miękkich
Nóżki dyndają, ale jedna zapobiegliwa mama trzyma nóżki swojego dziecka, pewnie jej przeszkadzają. Bardziej mnie przeraża to, że widać jak te maluch się napinają podczas wykonywania przez mamy niektórych ruchów.
Co do zdjęcia tego człowieka obwiązanego sznurem - ja też myślę że to jakaś głupkowata prowokacja. Debil, żeby jego ktoś tak obwiązał i dociągnął![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Marta - mama Natalii (2003), Tomka (2005), Zosi (2008) i Kuby (2013)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden
Dziecko w chuście - doradztwo noszenia dzieci w chustach i nosidłach miękkich
to Wam opiszę jak M zamotał Sarę niedawno = na śliski kombinezon (jej) i swoją śliską kurtkę.Miał to był plecaczek,ale tak zawiązał,że po 5 minutach Sara zjechała mu do kolan.
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Noł koments.
jestem rękami i nogami za bubusitą - dziecko wygląda na zadowolone!!! tylko aż się boję pomyśleć, co mu podali....żeby na takie wyglądało....
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się