Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Wiązanie chusty elastycznej

Chustonoszka
    Miejscowość
    KrakĂłw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ithilhin
    na tym filmiku to zwykla chusta jest, tkana, nie elastyczna.
    tylko, że instrukcja wiązania na plecach elastycznej jest taka, choć w Mobim tylko w tej wersji z panelem podtrzymującym- dodatkową wszywką materiału. myślałam, że na tym filmiku to jest elastyk. ja prawdę mówiąc nigdy nie próbowałam i powiem szczerze, że chyba miałabym opory, chociaż i tak byłyby tam 3 warstwy materiału. no nie wiem sama, może macie rację i lepiej wiązać elastyka tylko z przodu
    Iza MAMA PRZYTULANEJ Karolinki (19.08.2007)
    sklep z chustami - EASYCARE, ELLAROO, MOBY i MEDLEY www.mamy-przytulamy.istore.pl

Chustonówka
    Miejscowość
    KIELCE

Domyślnie

Kurcze, właśnie kupiłam na allegro babylonię elastyczną dla mojej 3 mies. Damy. Z tego co tu piszecie chyba nie był to dobry wybór. Robi się coraz cieplej. Trzy warstwy to jednak sporo. To mój debiut chustowy więc chciałam sobie życie ułatwić i na elastyku poćwiczyć rożne wiązania. Myślałam że są tylko ograniczenia wagowe (do jakiś 9-10kg). Szkoda że tak późno trafiłam na ten wątek .

Chustonówka
    Miejscowość
    KIELCE

Domyślnie

znalazłam na stronie babylonii instrukcję do elastycznej chusty http://www.babylonia.be/product.php?main_id=29&sub_id=33〈=ENG
    Jest tam więcej niż 2 sposoby wiązania. Jest nawet przykład noszenia dziecka przodem do świata.

Uprawnienia umieszczania postów