na szczęście Młoda nie nosi szalika bo wtedy wyglądałaby tak![]()
na szczęście Młoda nie nosi szalika bo wtedy wyglądałaby tak![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Też się bujam, wystarczy mała kolejka w sklepie, przy kasie, przystanek tramwajowy. Patrzę jak młody zaczyna bręczeć u męża w MT i odruchowo też zaczynam sie bujaćBaaa... mam to do tego stopnia, że reaguję nawet na płacz innych, małych dzieci
![]()
Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13
jak czytam wasze posty to smieje sie sama do siebie-robie to samo... bujanie, mruczenie, dociaganie wszystkiego co popadnie-pasow w aucie tezno i chyba miim zboczeniem stalo sie wyszukiwanie chustonosicielek... nawet jak wczoraj maz mi pokazywal forki z hotelu to ja wariatka cieszylam sie ze 3 chustowe mamy dojrzalam.... ehhh
hahaha, dobre. To ja chyba juz za mało noszę![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
ahaś! a my z tatusiem dziecka bujamy się oboje niewżne kto ma akurat dzieckono i oczywiście te wpadki w kolejce .......
No to ilu mężów/niemężów chustonoszek po przeczytaniu tych wyznań ma odwagę poprosić o poprawienie krawata?