Hm... no to Babylonia czy Vatanai? W końcu niedługo będę miała urodziny
A potem mnie olśniło, czy zimą w ogóle nosi się dzieci w chustach??? No bo jak? Na kurtkę? A jak pada?
Pod kurtkę?? A nam wtedy nie zimno?
Hm... no to Babylonia czy Vatanai? W końcu niedługo będę miała urodziny
A potem mnie olśniło, czy zimą w ogóle nosi się dzieci w chustach??? No bo jak? Na kurtkę? A jak pada?
Pod kurtkę?? A nam wtedy nie zimno?
Pewnie że się nosi. ładnie się pod kurtkę pakuje.
A z tego co pisałaś ja kupiłabym babylonię (ale to poprostu dlatego że mi się jej kolory podobają).
kajkasz1 koira czy czerwone wielorybki? tak z ciekawosci zapytowywuje![]()
Z moim temperamentem tylko koira przeszła.
Dzięki dziewczyny
Już mi tylko chusta myśli zaplątaA miałam sobie kupić nowe buty...
Maleństwo nie chce być noszone w Hamalu. Może poprostu nie potrafię go ułożyć w żadnej pozycji, bo pewnie już sie trochę duży robi na zwykłą kołyskę (ciuszki na 68 cm, nie wiem ile długości). No i się pręży i wyje
W sobotę idę na spotkanie, może ktoś mi coś poradzi.
Może taka wiązana pomoże? (Muszę ten pomysł sprzedać mężowi)
Pozdrawiam
Dorota
Nie przejmuj się, prawie nikt nie umie dobrze ułożyć dziecka w tej chuście... czasem trzeba iść na kurs dla doradców chustonoszenia i jeszcze odbyć osobisty instruktaż ze Specjalistą, żeby powiedzieć po kilku latach noszenia, że nareszcie umie się ułożyć dziecko w HamaluZamieszczone przez rajsca
Kup jakąś używaną wiązankę i od razu świat wyda się fajniejszyżyczę długiego i bezproblemowego chustowania
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
[quote="rajsca":3gxeajl5]Dzięki Kajkasz1
Wiem, że vatanai zbieraja świetne opinie, ale najtańsze też nie są.
Czy taka cienka chusta w ogóle nadaje się na zimę?
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Vega, chyba kursów nie trzeba - Hamalu to zwykła kółkowa i tak należy z nia postępować - dziecko da sie ułożyć na wiele sposobów.. materiał dociągać przez kółka wszystko ładnie się rozkłada i dociaga.Zamieszczone przez Vega
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
No wiesz Gosia - nie piszę o sobietylko pomyliłam wynalazki Bebelulu - ta osoba mówiła o Lulu - wybacz nie odróżniam ich produktów.
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
zdarzają się egzemplarze które z założenia nie lubią pozycji kołyskowych i rozmiar nie ma tu znaczenia, bo ja swoją 2-latkę usypiam w kołysceZamieszczone przez rajsca
Także pomyśl o wiązance, może inne pozycje będą bardziej pasowały dzieciowi
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Nie martw sie Vega, trzeba niezlego doswiadczenia praktycznego, zeby na podstawie zdjec odroznic jeden wynalazek bebelulowy od drugiego...w sumie jeden z nich de facto chusta nie jest w naszym pojeciuZamieszczone przez Vega
a takie np. poucze kangalu, ktore IMO sa megafajne, siedza gdzies ukryte wstydliwie, przytloczone przez wszechobecna lulu...
Ja też prawdę mówiąc nie rozumiem ataków na Bebelulu za to, że się rozwija i modyfikuje swoje produkty. To chyba dobrze, co? Myślę, że i na Lulu przyjdzie czas, żeby coś pozmieniać.
Marketing mają świetny i wiele się można od nich nauczyć. Moim zdaniem to zaleta, nie wada.
Właśnie znalazłam Hamalu z bawełny o splocie skośnokrzyżowym, wygląda to fajnie, ale czy one mają sznureczki czy to już jakaś nowa chusta?
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo