Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 55

Wątek: Rapalu już w sprzedaży!

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie Rapalu już w sprzedaży!

Oj, weszłam na stronkę Bebelulu i się zdołowałam. Brakiem kasy ofcors. No nic, nadrobimy, bo czekolada i błękit kuszą, oj kuszą.
    http://www.bebelulu.pl/v2/index.php?lang=pl
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Chustofanka Awatar alawuwu
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Dziwny opis chusty Taki jakiś zawitkowsko-łopatologiczny. Kolory przyjemne, ale bez fajerwerków
    ...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie

widzialam w sobote na zywo wszystkie i powiem Ci, ze bardzo ladne sa
    i do tego ciensze niz te pierwsze testowe, ktore mialam. naprawde fajnie dopracowane chusty.

alwuwu a co dziwnego w tym opisie jest?
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chustofanka Awatar alawuwu
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

No to czekam aż nam się na bielskim KK pojawi egzemplaż przykładowy
    ...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ithilhin
    alwuwu a co dziwnego w tym opisie jest?
    Może to, że chusty wiąże się jednak trochę trudniej niż sznurówki? Zwłaszcza na plecach

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

"Dużo mniej wygodnie układa się w niej niemowlę w pozycji leżącej, ponieważ najczęściej trzeba najpierw owinąć się chustą, a następnie włożyć malucha (w innych naszych chustach chustę razem z dzieckiem zakłada się na siebie)."

ten argument jest oczywiscie byc moze (bo nie mialam bebelulu) prawdziwy, ale chyba taki zachecajacy do kupowania najpierw "innych naszych chust" a potem wiazanej.. takie to hm dziwne..

ale i tak ja bebe lulu wiazanka nie jestem zainteresowana, od kolorow nie poczulam sie oczarowana - takie nieprzytulne mi sie wydaja.. moze to kwestia ustawien monitora;p
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Prawde jest taka, że jeszcze dużo wody musi upłynć, zanim stare chustonoszki przełkną markę Bebelulu i do tego czasu zawsze coś będzie nie tak.
    Choć to co przez ostatnie miesiące wyczynia ta firma żeby zyskać naszą przychylność, to jest mistrzostwo świata

Mnie Rapalu wizualnie nie zachwyca (nie macałam jeszcze) pozytywinie zaskoczyła mnie tylko cena, bo jak za worek na kartofle chcą tyle kasy to myślałam, że za porządną wiązankę też będą chcieli dużych pieniędzy, a tu proszę
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

szkoda że mają taki mały wybór kolorów, bo pewnie bym kupiła tylko po to żeby po testować
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chusteryczka Awatar visenna2
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Ech, mnie kusi ta naturalna, albo czerwona. Ciekawe są opinie o tych chustach i chciałabym spróbować.
    Pewnie w końcu ulegnę mam nadzieję że do tego czasu ceny nie wzrosną...
    ChustoHolizm
    Zuzia 21.12.2005
    Ania 26.06.2008
    Mateusz 04.08.2011

Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar polaquinha
    Miejscowość
    Łodź

Domyślnie

dobra, ja jestem z tych "starych chustonoszek, ktore trudno przełkną markę Bebelulu" ano zaleźli mi za skóre wieki temu na forum gazetowym - ale to dłuuuga historia Opisów na temat przydatnosci nie skomentuję-podejrzewam,ze chcą wyjść z twarzą ze swoich poprzednich kampanii no i dalej sprzedawac "stare" produkty. To normalna taktyka-żeby nie zabić sie własną reką.

Natomiast Rapalu macałam w sobotę a nawet motałam sie (co prawda z lalką) i powiem Wam, ze...podobała mi się!
    Szczególnie ta niebieska -przykleiła się do mnie -(nie błekitna! -to taki specyficzny kolor niebieskiego-jakby ciutkę z szarym -ale minimalnie obszycie ma rózówą nitką i takie tez logo)

Przyznam, ze na pierwszych zdjęciach te testowe wydawały mi się zgrzebne i malo oddychajace, ale ta poprawiona wersja jest przewiewna, fajnie pracujaca, chusta wymaga jakiegoś złamania ale nawet taka nówka zawiazała niewielki węzeł. Nie mam pojecia jak to bedzie z żywym dzieckiem ale z 6 kilowa lalą było ok

No nie wiem - myślałam, ze będą gorsze te rapalu.... a moze nawet liczyłam po cichu na to A tu trzeba połknąć żabę i przyznac,że złe nie sa.

Co do kolorów - są na początek 4 - czerwien jest soczysta, brąz - czekoladowy, beż - jest cieplejszy niz ten testowy (na podstawie zdjec mówie), a niebieski - well niebieski jest trudny do opisania ale podchodzi mi ewidentnie

No i cena-nie oszukujmy sie jest dobra.

Boziu az sama nie wierzę, że to pisze! Po moich przeżyciach

"Najwspanialszym prezentem, ktorym mozesz obdarowac druga osobe,
    jest podarunek w postaci twojego oczekiwania sukcesu tej osoby"

Abraham "Prawo Przyciagania"

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

IMO Cena ładna kolory nudne takie (chociaż na żywo może lepiej, bo widziałam tylko czerwony). Nawet bym kiedyśtam kupiła, bo w testowej dobrze mi się nosiło, ale poczekam na ciekawszą kolorystykę.

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chusteryczka Awatar polaquinha
    Miejscowość
    Łodź

Domyślnie

Dopytywalysmy o kolory na skotkaniu KK - maja byc jednokolorowe (tak sobie wymyslili) ale dojda jeszcze (chyba) trzy.

"Najwspanialszym prezentem, ktorym mozesz obdarowac druga osobe,
    jest podarunek w postaci twojego oczekiwania sukcesu tej osoby"

Abraham "Prawo Przyciagania"

Chusteryczka Awatar lola_22
    Miejscowość
    Katowice ;-)/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sabciass
    Prawde jest taka, że jeszcze dużo wody musi upłynć, zanim stare chustonoszki przełkną markę Bebelulu i do tego czasu zawsze coś będzie nie tak.
    Choć to co przez ostatnie miesiące wyczynia ta firma żeby zyskać naszą przychylność, to jest mistrzostwo świata

a co do ciagu dalszego tej wypowiedzie - to moze sabciass, jedno z drugim sie wiąze ;-D
    Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
    już nie .pl ale wciąż zamotana

Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lola_22

a co do ciagu dalszego tej wypowiedzie - to moze sabciass, jedno z drugim sie wiąze ;-D
    No oczywiście, i mówię to z pełnym podziwem dla ich marketingu. Jak chcą to potrafią i wiązankę zrobić i odpowiednich ludzi zatrudnić. Jak by się jeszcze pozbyli Zawitkowskiego z lulu i jego biednymi teoriami, to była by znich firma chustowa jak się patrzy (Też nie wierzę, że to mówię )
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009

Chustofanka

Domyślnie

No oczywiście, i mówię to z pełnym podziwem dla ich marketingu. Jak chcą to potrafią i wiązankę zrobić i odpowiednich ludzi zatrudnić. Jak by się jeszcze pozbyli Zawitkowskiego z lulu i jego biednymi teoriami, to była by znich firma chustowa jak się patrzy (Też nie wierzę, że to mówię )
    taaaaa

jak tu przełknac ze jeszcze kilka miesiecy temu na swojej stronie obalali mit zabki a teraz jak widza ze to intratny produkt to zmienili nagle zapatrywania na jedyne prawidłowe ułożenie dziecka

brrrr ciarki mi przechodza po plecach jak sobie o tej firmie mysle
    Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009

LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
    Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

hmmmmm, nie chciałabym kupować bebelulu ale cholerka.... czekoladowa 4,2 to coś dla mnie... i ta cena....

będę sobie wbijać o głowy, że passion fruit ładniejsza....

poza tym rapalu ma kieszonkę, co do mnie kompletnie nie przemawia a wręcz odstręcza od zakupu.

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Mart może będzie wersja bez kieszonki. Byłam dzisiaj na warsztatach bebelulu
    Czekoladowa ładna jest mniej więcej. Passion fruit ładniejsza.

P.S. Jeszcze się dowiedziałam że nowe hamalu będą bez sznureczków

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agnen
    Passion fruit ładniejsza.
    thx

Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez babolek

taaaaa

jak tu przełknac ze jeszcze kilka miesiecy temu na swojej stronie obalali mit zabki a teraz jak widza ze to intratny produkt to zmienili nagle zapatrywania na jedyne prawidłowe ułożenie dziecka

Patrząć od strony marketingowej są genialni, potrafią dorobić filozofię i znaleść speca żeby wypromować swój produkt. Ta zajadłość w niepionizowani dzieci i ta nieszczęsna żabka... eh... Tylko faktycznie gryzie się to trochę z nową chustą wiązaną.
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009

Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez babolek

taaaaa

Patrząć od strony marketingowej są genialni, potrafią dorobić filozofię i znaleść speca żeby wypromować swój produkt. Ta zajadłość w niepionizowani dzieci i ta nieszczęsna żabka... eh... Tylko faktycznie gryzie się to trochę z nową chustą wiązaną.
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009

Uprawnienia umieszczania postów