Pokaż wyniki od 1 do 20 z 45

Wątek: Pouch JENDRULINO

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

ja testowałam s i m i chmm.. nie wiem który dobry... widocznie niewymiarowa jestem w s - Mac był mocno przyklejony i iby ok, ale po dłuzszej chwili jednak jego łokieć lądował w mojej piersi... i przestawało byc wygodnie,
    w m-było wygodnie, ale Maciuś trochę luźno - z rączkami na wierzchu było ok, ale jak sie przytulił to miałam wrażenie ze chusta nie podtrzymuje go dobrze.
    materiały - piękne!!! biały w różyczki - zakochałam się! słodki i elegancki - drugi miałam czarno-bialo turkusowy - moje ulubione kolorki
    Mac lubił ten materiał gryźć
    wałeczki - tu miałam dylemat - dla dziecka super - nic się nie wpija, ale zmniejsza to kompaktowośc chusty - nie w każdą torebkę sie upchnie...jednak chyba wygoda dziecia ważniejsza...
    przydałaby sie jakaś kieszonka na gryzaczek czy szmatkę jak np w Lucky baby, albo coś doczepianego ew.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

chce tylko powiedziec, ze pojawil sie wazny konkurent dla innych pouchow

jendrulino wzbudzily moj ogromny zachwyt
    nie mam zastrzezen zadnych

jak mi sie LB znudzi, siegne po tego poucha
    i wszystkim je bede polecala

nie wiem, jak z rozmiarowka, tzn. z dobieraniem via strona www
    nie wnikalam, przyznaje, sie po prostu wcisnelam w kazdego
    ale jesli jest tak precyzyjna, jak np. butow gucio, to ripley stworzyla ideal

to najwieksza slabosc pouchow - klopot z dopasowaniem bez przymiarki i to odsylanie

instrukcja - swietna

no swietne.
    polecam.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

To samo pomyslałam - konkurencja powinna sie obawiać, bo to świetne pouche są

najpierw minus - nie udało mi się dobrze dopasowac rozmiaru, ale to raczej z powodu dosc napietych dni i braku czasu - kombinowalam za mało, a to bluzę za gruba miałam, a potem wzięłam większy bez sensu - żałuję, ze dostałam je do testowania akurat w tym czasie, bo zdjęć tez nie zdązyłam zrobić, a szkoda

Pięknie uszyte, cudne materiały i kolory, super jakosć! porządna instrukcja, fajny woreczek-torebka do schowania chusty
    zastrzezen do waleczkow nie mam żadnych - z przyzwyczajenia (bo akurat mam model bez) wolę pouch bez wypełnienia - moze takie tez beda w ofercie

Bardzo dziękuję za mozliwosc testowania!
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Pouchy bardzo mi się spodobały - Młodej z resztą też.... Fotek brak tym razem - czego ogromnie żałują, ale... Właśnie dzis mija kolejny dzień - chyba przedopstatni naszej przeprowadzki - nie wiem, jak się nazywam, z kim mam dziecko i kto jest ta baba w lustrze
    Nosiłyśmy krótko - raczej z chęci zmierzenia i popróbowania - a nie testów...
    Bardzo fajne wykończenie z poduszeczkami - wałeczkami przy nóżkach... miłe i przyjemne w dotyku materiały, perfekcyjne szycie, fajna metka... Miło sie nam tuliło
    I to tyle - dziękuje za mozliwośc testowania

M. X.08 [*] M. X.12

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Bardzo przepraszam za opóźnienie w recenzji, tak się skupiłam na tym komu je mam dalej wysłać, że zapomniałam o recenzji...

Śliczne są!!! Materiały fajne w dotyku, solidne ale i delikatne.
    Nosiłam całe popołudnie, bo jak już raz dziecia obok brzucha wcisnęłam to nie chciałam kombinować

Ja nie przepadam za wypełnieniem przy nóżkach, wolałabym bez bo to i mniejsze wtedy i jakoś łatwiej mi się takie zakłada - w sumie nie wiem czemu...
    Ale kolorystyka, materiał i wykonanie bardzo mi się podobały

I instrukcja też - zwłaszcza fragment o noszeniu w kołysce - brawo!

Nasza jedna fotka w formie autoportretu - widać, że noszony też zadowolony
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 08-04-2013 o 21:24 Powód: edycja linku do fotki
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

dokebu
    Guest

Domyślnie

Kilka dnia temu przyszedł do nas nasz pierwszy prześliczny pouch JORG! Wiem wiem, kolor nie każdemu może się podobać, to kwestia gustu, a dla mnie jest C-U-D-N-Y!!

Materiał milutki, wypełnienie pod nóżkami rewelacyjne i co mnie najbardziej zaskoczyło, nawet nie pomyślałam o woreczku do zapakowanie pouch'a, super pomysł, przy moim bałaganie jest szansa, że będzie zawsze czysty
    Dziecię z noszenia zadowolone a ja nie miałam żadnego problemu w umieszczeniu go w pouch'u.
    Decyzja o zakupie była dość spontaniczna, ale absolutnie jej nie żałuję
    Fotki w akcji za kilka chwil, tymczasowo nie mam fotografa w domu a samemu to nie to samo
    Obiecane fotka w akcji (samoróbka więc z góry przepraszam za jakość):

Ostatnio edytowane przez dokebu ; 07-08-2010 o 10:50

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

Kolezanko, zartujesz sobie z tym czarno-bialym zdjeciem? Kolor poucha chcemy zobaczyc!!! Ale Dziubas to model, poza jak z żurnala
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Uprawnienia umieszczania postów