Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Pouch JENDRULINO

Chusteryczka Awatar efcia1981
    Miejscowość
    opolskie

Domyślnie

witam pouche są śliczne - pięknie wykonane, z bardzo przyjemnych w dotyku materiałów. Wypełnienie pod nóżkami też jak najbardziej przydatne - do tej pory miałam do czynienia tylko z pouchami bez tego udogodnienia i ewidentnie ten szczegół uprzyjemnia noszenie. Najbardziej podobał mi się najmniejszy pouch, ale właśnie na nas był jakiś za mały - przyciasny. Tak więc nosiliśmy się w fioletowym cudzie Mąż założył brązowego poucha i był wniebowzięty że to takie proste w porównaniu z kieszonką...
    summa summarum
    +precyzyjnie uszyte, pomysłowo, ślicznie, praktyczne torebeczki, wytrzymałe materiały, wygodne, atrakcyjna cena
    - trochę długo schną ( małemu się ulało i musiałam wyprać poucha - przez co 1 1/2 dnia wisiał na sznurze zamiast na mnie).
    Wielkie dzięki za możliwość testowania - za tę cenę naprawde dobry produkt
    Patryk 2011, Paulinka 2012

Chustonówka

Domyślnie

Moje pierwsze zetknięcie z pouchem. Fajny sposób na szybkie noszenie. Duży plus to wałeczki pod nóżkami. Mi brakowało dodatkowego pod karczkiem.

Co do rozmiarówki, M troche ciasny, a L za duży. Trudno było w pełni korzystac z uroków poucha, a 2 mniejsze w pieknych kolorach i milszych materiałach, brązowy rozm L - nie moja kolorystyka i materiał za sztywny.

Edit - skoro są 2 pouche w rozm S i jeden w L, to zdecydowanie M byłby super.

Dziekuje za mozliwosc testowania, na razie jednak w kółkowej mi wygodniej.

Domyślnie

Oto mój nowy nabytek dzięki uprzejmości jednej z forumowych koleżanek
    Model Joko z jednej strony delikatny kwiatowy wzór z drugiej gładka czerń.Można w nim wyjść wszędzie bo jest taki ładny.
    To jest mój pierwszy pouch więc miałam i nadal mam problemy z zakładaniem.
    Mam rozmiar M i chyba jest troszkę za duży . Pouch jest bardzo solidnie wykonany dlatego miałam pewność ,że mój 9kg szkrab jest w nim bezpieczny.Wałeczki pod nóżkami super sprawa.
    A o to upamiętnienie wczorajszego spaceru.

Ostatnio edytowane przez Margaret29 ; 06-08-2012 o 11:47

Chustonówka Awatar mamaZosiulka
    Miejscowość
    Vienna, Austria

Domyślnie A latem?

Wątek wprawdzie nie najnowszy, ale zastanawiałam się czy w tych pouchach Jendrulino nie jest w lecie trochę gorąco...?

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaZosiulka Zobacz posta
    Wątek wprawdzie nie najnowszy, ale zastanawiałam się czy w tych pouchach Jendrulino nie jest w lecie trochę gorąco...?
    A dlaczego miało by być gorąco? W sensie bardziej niż w innych

Lato to lato, we wszystkim jest gorąco
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów